På grund utav flera olika händelser har jag inte hunnit skriva ut utmaningarna hos Orsakullan. Jag brukar vara duktig på att skriva ut dagens utmaning med dagens inlägg, men eftersom det varit mycket plugg samt varit i Stockholm och Öland har jag inte haft tid. I detta inlägg tänkte jag dela med mig utav de utmaningar jag missat!

72461190_536585833822029_5588266289098391552_n

11 oktober – om jag var tvungen att flytta skulle jag bo..
Antingen i Stockholm eller i Uppsala. Båda städerna är tilltalande på två helt olika sätt. Men jag kan tänka mig att efter min examen finns det en chans att vi kommer att flytta till en annan stad. Det ska dock bli spännande att se vart vi hamnar efter min examen och där sambon får ett jobb han kommer trivas bra med och kan jobba med Ginzo.

12 oktober – inälvsmat är något som..
Jag inte testat på så mycket. Vet att min mamma inte serverar lever och inälvors mat men skulle inte förvåna mig om jag ätit det i andra situationer. Men jag skulle personligen inte känna mig sugen på att tillaga något med inälvor, men har aldrig i vuxen ålder smakat på sådant så jag har ingen aning om vad jag tycker.

13 oktober – choklad och vin är något som..
Jag är väldigt förtjust i! Jag älskar kombinationen och kunna dricka ett glas vin eller äta en bit choklad var för sig. Lite lyxigt på en fredag eller lördag eller annan passande dag.

73375506_1147940938728450_1184779368690352128_n

14 oktober – senaste gången jag åt ute..
Var idag. Jag åt på McDonalds tillsammans med två vänner – om det räknas? Senast jag var ute på en restaurang var igår tillsammans med vänner från klassen. Senast jag var ute på en riktig restaurang var under nyår tillsammans med sambon, min bror, min bästa vän och hennes bror.

15 oktober – vegetarisk mat tycker jag är..
Sjukt gott men jag skulle aldrig kunna livnära mig på vegetarisk mat enbart. Jag måste köra en kombination med vegetarisk mat och köttrik mat. Jag är alldeles för förtjust i kött för att utesluta det helt. Men såklart äter jag mer än gärna vegetarisk mat lite då och då.

72605195_2403117209928731_4540339877132107776_n

14 reaktioner till “Utmaningar

  1. Sv: tack så jättemycket för ditt tips! Ska absolut testa slå upp de på tvn och dansa/träna! Vad rolig lista! Choklad och vin är ju de bästa ❤️❤️

    Gilla

  2. Vilken rolig lista 🙂 Bra att du är öppen för vegetarisk mat. Inte bara för djurens skull utan även för miljön. Jag är inte heller helt vegetarian utan går in i olika perioder då jag bara äter det 🙂

    Gilla

  3. Ibland kommer saker emellan så man inte hinner allt, men det är okej vännen!! Vin och choklad är ju så lyxigt i mina öron, men önskar jag gillade vin. Har liiite svårt för det, men man kanske lär sig med tiden 😀 ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s