Jag vill börja med att tacka Amanda för alla dessa fina ord du skrev om mig i ditt inlägg. Det värmde väldigt mycket utav att få höra alla dessa värmande ord kring mig och min blogg. Du är också en person jag skulle önska att få träffa en vacker dag då du verkar himla god. Önskar dig all värme och lycka ❤

hösten.jpg

Andra dagen i oktober och höstvädret kom fort. Det har regnat exakt hela dagen idag vilket jag bara ser som en mysfaktor. Jag var tvungen att sätta mig på huk och förgylla alla vackra löv bland regnpölarna innan jag tog mig hemåt. Måste ha sett väldigt facinerande ut!

Idag hade jag ett samtal kring min inspelade video där jag gav instruktioner, placerade hör- och bentelefonen, tog anamnes och redovisade audiogrammet för min medstudent. Min mentor tyckte att jag skötte mig exemplarisk och sade väldigt fina saker om mig som Audionom, vilket glädjer mig något enormt! Utöver samtalet hade jag dessutom studiegruppsträff där vi gick igenom journaldokumentation utifrån audiogram och information från våra ”patienter”. Väldigt givande då jag inom kort kommer att gå ut på VFU. Väl hemma har jag tagit hand om lillen som haft dålig mage idag och spytt fåtal gånger.

hösten1

Dagens utmaning hos Orsakullan lyder såhär:

Oktober brukar bjuda på massor av löv, brukar du leka med löven?
Nja, inte leka direkt utan jag kan prassla med dem för att roa min valp och fotograferar dem gärna i olika vinklar och i olika miljöer. Något ni kommer att bli varse om under hela oktober månaden då jag ÄLSKAR hösten med alla dessa vackra färger på träden tack vare löven.

hösten2

Nu ska jag njuta utav en kopp te och se på Jane the Virgin och invänta att sambon kommer hem ifrån sitt kvällspass. Hoppas att ni fått en fantastisk onsdag idag!

7 reaktioner till “Typisk höstdag

  1. Underbart!:D<3 Jane the virgin är ju så bra! SV: Jag sökte påyoutube efter hur man vikar halloween pumpor och det var superenkelt! 😀 Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s