Innan jag startar inlägget vill jag börja med att säga att glöm inte att köpa er något fint från BGA.se med 25% rabatt på alla posters. Rabattkoden gäller tom idag – så skynda på! Rabattkoden: knaset25

SEptember

Månadens bästa? – oj, det har varit en himla bra månad. Jag har äntligen börjat termin 3, träffat alla härliga vänner/studiekamrater igen, fyllt år och blivit firad på bästa sätt av familj och vänner, umgåtts med fina sambon och sett min älskade hund bli återställd och sett träden börja ändra färg och bli till höst.

Månadens sämsta? – vet inte vad jag ska ta utav två av sakerna som just nu är dem två sämsta. Antingen är det hjärnskakningen eller problemen som uppstått på arbetet inom arbetsgruppen. Jag tror att jag väljer det sistnämnda eftersom hjärnskakningen uppstod på grund utav allt problem.

En specifik händelse som har varit bra? – nej, inte direkt. Det finns många härliga och trevliga händelser under september månaden.

Köpt något speciellt? – jag har köpt en inrednings pumpa, tre stickade tröjor, en ögonbrynspenna, lite småsaker på Rusta och påfyllning till skolpennorna. Jag har dessutom köpt foder, två stycken olika tuggben samt ett koppel till Ginzo.

Gett bort eller fått något? – jag gav bort en kaffebryggare till min fina vän Nancy som fyllde år den 17 september. Hon blev himla glad!

Sedan har jag fått 3 besticklådor, tallriksett x 2, glasuppsättning i små och stora glas x 2 och bestick x 4 utav mina föräldrar. Jag har fått 12 muggor utav min moster och två fina blommor utav hennes barn (mina kusiner). Sedan har jag fått en himla fin väska utav min bror i födelsedagspresent. Och min underbara sambo köpte oss en jättefin och välbehövande skrivare! Jag har dessutom fått 300 kr via svisch utav min morbror och två böcker helt klart i min stil utav min fina faster!

Utav Nancy fick jag en mugg och en massa godis och utav Jennifer fick jag ytterligare en fin mugg till min mumin-samling!

Läst någon bok? – ja jag har läst en sanningsbaserad bok som jag ännu inte har hunnit skriva ett inlägg om och sedan har jag påbörjat läsa en bok skriven utav Malin Persson Giolito (GW Perssons dotter).

Hur har Ginzo utvecklats? – nu är det tydligt att lillen är en tonåring. Han är mer busig och ibland kan han uppvisa trots. Det är tack och lov inte så ofta och när han väl testar oss brukar han snabbt avsluta när han hör ett tydligt ”nej”. Han har dock varit riktigt busig och förstört inredningen under en natt och ett tillfälle då han behövde vara ensam hemma. Han har nämligen ätit på våra gardin-toffsar (en i vardagsrummet och en i sovrummet). Busig kille och svårt att bli arg då han gjort det när vi antingen varit borta eller sovit. Vi har med andra ord aldrig ertappat honom när han gör detta. Utöver detta är han mycket gosig och väldigt social. Tycker det är super roligt när vi får besök och älskar att vara ute bland alla härliga höst-löv. Tyvärr är han fortfarande på återhämtningsväg (typ helt återställd just nu) och har inte fått vara ute och rört på sig så som han nog önskat. Men nu efter att vi röntgat honom kan vi återigen börja röra på oss, åtminstone en 15 minuters promenad.

En favorit fotograferad bild utav dig. Ginzoo

Har du sett någon film/serie du gärna tipsar om? – jag vill mer än gärna tipsa om att se october kissautumn dreams och harvest moon som är tre höstfilmer man måste se som även finns på netflix. Sedan vill jag tipsa om en förtidig julfilm vi alla måste se, som är en helt klart feel-good film och som man kan se året runt och filmen heter the holiday. Den här finns också på Netflix. Eftersom jag och sambon skaffade Ginzo i mars (ungefär det datum filmen släpptes) kunde vi inte se Avengers – End game och har fått vänta tills filmen kommit ut på DVD. Under min födelsedagshelg fick jag äntligen se filmen tillsammans med min familj och den var himla bra och verkligen en film jag rekommenderar. Dock finns inte filmen på Netflix!

Vad ser du fram emot i oktober? – åh jag ser fram emot halloween! Även fast jag inte firar halloween med fester och så vidare, älskar jag att pynta inför halloween och ibland baka något med samma tema. I år funderar jag dock på att ha någon slags tillställning hemma hos mig med vänner, om sambon går med på det!

Jag ser även fram emot att vi äntligen ska få träffa min sambos systers första barn! Han föddes den 26 augusti och nu när han är 1 månad får vi äntligen komma ned och träffa honom. Dessvärre behöver vi lämna bort Ginzo till mina föräldrar då hundar inte är välkomna i systerns hem, men vet att de tar väl hand om honom.

Ginzo

Hur har er månad varit och vad längtar ni till? 

22 reaktioner till “Månadens inlägg & rabattkod

  1. Vad kul att läsa om din månad! Vad mysigt att ni ska träffa en bebis på en månad😍varför är inte hundar välkomna i systerns hem? 😔

   Hoppas du får en fin start på Oktober nu då fina du😍

   Gilla

  2. Vad kul att läsa om din månad! Vad mysigt att ni ska träffa en bebis på en månad😍varför är inte hundar välkomna i systerns hem? 😔

   Hoppas du får en fin start på Oktober nu då fina du😍 en månad utan problem på jobbet och utan hjärnskakning!

   Gilla

 1. Vilket roligt inlägg! Jag ser också fram emot halloween, älskar den tiden på året! Brukar dock aldrig heller fira med fester och sådant men vill så gärna göra det, något år måste det bli av, vill verkligen klä ut mig och köra all in på halloweentemat haha 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s