God eftermiddag allihop!

Jag har varit lite off här ett tag och om ni fortsätter läsa kommer ni att förstå varför. Jag vill bara börja detta inlägg att meddela att min lilla valp har blivit hela 8 månader i onsdags. Det är helt galet hur fort tiden går och för ett halvår sedan hade jag och sambon inte honom. Det känns helt galet att tänka så då det känns som om vi inte haft ett tidigare liv utan vår Ginzo. Han är så himla mysig och älskar att gosa. En riktig tonårskille som gärna trotsar, men är väldigt enkel. Hört skräck scenario där vissa hundar som går in i puberteten är riktigt besvärliga, men inte vår Ginzo inte, vilket glädjer mig enormt!

img_20190925_233607_6396445132588198123988.jpg

Onsdag:

Jag hade en helt normal förmiddag hemma, tittade lite på serier, umgicks med sambon, tog hand om lillen och fixade i ordning mig. Befann mig i skolan 13-17:00 och hade metodövningar. I onsdags började vi med metodövningar som handlar om hur vi uppfattar tal med ett störande brus i bakgrunden, vilket jag inom ca 3 veckor kommer göra på de i termin 1 samt andra patienter. Spännande!

Efter skolan gick jag till min bil, en aning upprörd. Under tisdagen hade det blivit kaos på min arbetsplats som har påverkat mig negativt och hade fullt upp i huvudet att jag inte tänkte mig för. Jag öppnar min bildörr och glömmer bort att huka mig ned, utan går med en himla smäll rakt in i bilen. Det gjorde fruktansvärt ont och jag var sjukt illamående hela vägen hem. Det var ens ett under att jag orkade köra dessa 30 minuter hem. Väl hemma lade jag mig på soffan och vilade upp mig, fick knappt i mig något att äta då jag var spyfärdig.

Torsdag:

Då var både jag och sambon lediga. Jag upplevde att jag mådde bätter skönt nog så tog mig an ett träningspass (trots att jag hade ont i huvudet). Jag beslutade även att göra egen gjord müsli och lagade till oss en mysig middag jag aldrig tidigare gjort. På det tvättade jag dessutom. Senare till kvällen fick jag ett ordentligt bakslag och fick himla ont i huvudet igen. Min sambo ställde då frågan om det inte kunde vara en lätt hjärnskakning jag har. Jag försökte sova så gott jag kunde, men var stundtals problematiskt.

Fredag:

Idag mår jag ingen vidare tyvärr, vaknade med huvudvärken och vågade inte ta mig ut via bil till skolan. Så beslöt mig för att vara hemma och vila upp huvudet. Jag har idag inte gjort något förutom att fixa lite med tvätten. För att få i mig vätska dricker jag jordgubbssaft och har lyckats kunna sova i ca 2 timmar med min fina hund bredvid mig. Det var himla mysigt! Nu ska jag ta mig en kopp te då jag upplever att det är himla kyligt och titta på teen wolf.

Får hålla tummarna att jag mår bättre inom kort. Aldrig kul att känna såhär!

jag2

11 reaktioner till “Konstant huvudvärk

  1. Nämen sjukt att det gått åtta månader?! Tiden går fört fort!! Ajaj, det lät inte alls skönt det med smällen! Ta verkligen hand om dig ❤ Så jobbigt när situationer på jobbet påverkar en negativt, sänker humöret enormt ibland! ❤ Stor kram vännen ❤

    Gilla

  2. Så fin vove!! ❤

    Ja äntligen hittade vi namn! 😀 Efter att ha bott på Malta i 3 år så ville jag flytta någon annanstans. Spanien är ändå ett land som jag besökt mycket och gillar så vi valde att flytta dit 😀 Älskar kulturen och tycker det är ett riktigt mysigt land att bo i 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s