jag

Idag åkte myströjan på som köptes in i lördags. Jag är otroligt nöjd över tröjan, en riktig skön tröja nu när det börjar bli riktig höst ute. Igår var det ju höstdagjämningen och nu känns det riktigt påtagligt att det är höst med alla de vackra träd som börjar skifta i färg.

Idag startades min morgon tidigt med ett seminarium kring lagar och förordningar. Jag trodde att det skulle vara himla jobbigt och torrt, men i ärlighetens namn tyckte jag att det var rätt roligt. Det kändes dessutom bra för min del (det var endast deltagit) så jag kunde gå därifrån med ett leende på läpparna.

Efter den korta skoldagen hamnade jag i telefonkonferans med arbetet. Det har nämligen skett en massa misstag (?) och eventuella kränkningar som behövs redas ut. Aldrig roligt när detta sker, men förhoppningsvis löser det sig på bästa sätt i slutändan!

jag1

För närvarande sitter jag i min mysiga soffa med tända ljus, med en kopp chai-te, i mörkret med mysig filt och myströjan. Inom kort kommer det dessutom bli mörkt ute vilket jag kan se som en charm, så länge jag slipper befinna mig i mörkret. Detta är vad jag älskar med hösten – dessa mysiga, mörka och kalla kvällar, dricka en kopp te och se en otroligt bra serie/film.

Det är så min dag har varit och det är så min kväll kommer att fortsätta. Sambon arbetar kväll idag och ska mysa mig ned i soffan med min älskade valp och titta på teen wolf.

Tyvärr gör sig inte färgen till rätta via en bild och dåligt ljus – men en riktigt höstig och mysig mörkröd stickad tröja. 

jag2

Hur har er tisdag varit?

12 reaktioner till “Käbbel med problem

  1. Åh vad du är fin vännen min ❤ Det är det som är det mysiga med hösten tycker jag, att tända ljus och kolla massa serier när det är mörkt. Massa kramar 🙂 ❤

    Gilla

  2. Det var verkligen en fin och mysig hösttröja😊 Det är alltid lika roligt när man lyckas köpa ett plagg man verkligen trivs i.
    Personligen är jag inte alls glad åt de mörka kvällarna eftersom mina intressen huvudsakligen finns utomhus. Men om det ändå måste vara mörkt så är det ju mysigt att sitta i soffan och titta på någon bra film😊
    Min tisdag var ond och seg. Efter en evighet med bihåleinflammation fick jag ryggskott😫

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s