God kväll, hur mår ni?

Själv mår jag bra, himla bra, lite trött bara vilket är helt okej när klockan är över åtta på kvällen. Det är heller inte konstigt om man vaknar upp tidigt och har fullt upp hela dagarna till sent på kvällen. Men jag ska inte klaga, bara roligt att ha något att göra!

löv

Fredagen 20 september:

I fredags började morgonen trevlig och avslutade i stress. Vi skulle ha föreläsning 10-12 men de råkade ta bort föreläsningen på schemat, så många trodde att vi vart lediga och jag satte mig i bilen hem till Nancy för en pluggdejt med några i klassen. Väl i bilen ringer Nancy mig och säger att det blev fel och jag fick stressa mig in till föreläsningen (kom ca 45 minuter för sent). Efter föreläsningen åt jag en god lunch tillsammans med Nancy, Mikael och Melker och vidare drog vi fyra oss hemåt till Nancy för pluggdejten. Åkte väl inte hem fören vi 16:00 och kvällen blev lugn hemma med mina pojkar!

Lördag 21 september:

Redan vid 08:00 drog jag mig iväg mot jobbet och arbetade tillsammans med min fina vän. Jobbade i ca 5 timmar innan vi packade ihop för oss och drog oss iväg till Mberg för lunch och shopping. Jag fick med mig hem två mysiga, stickade tröjor ifrån H&M och Jennifer fick med sig jeans och en mysig tröja hon också.

Väl hemma sedan hände inte mycket. Sambon var ledig (eller gick av natten) och medan han vilade satte jag mig ned med plugg och såg på teve-program som vi missat och så vidare. Mös till det ihop vilket inte alltid är fel en lördagskväll efter jobb och vänskaps-dejt!

löv1

Söndag 22 september:

Igår var det en riktigt mysig hemma dag för mig och sambon, då båda skönt nog var helt lediga. Jag satt med skolarbete men utöver det så tog vi oss en lugn dag hemma framför två filmer – catch me if you can och Bumblebee. Vi installerade dessutom vår nya skrivare jag fått utav min fina sambo i födelsedagspresent (kommer ett eget inlägg senare) och vi båda är sjukt nöjda över den. Vår allra första skrivare ihop, väldigt fin!

Måndag 23 september:

Idag tog jag det lugnt hemma under förmiddagen och senare åkte jag in till skolan för metodövning 13-15:00. Blev att öva på impedansmätningar vilket var riktigt intressant! Under förmiddagen tränade jag för första gången på länge, vilket var himla underbart, men vår älskade hund tyckte det var oerhört märkligt att jag hoppade och studsade på golvet utan att involvera honom i leken.

Jag och sambon ska alldeles strax käka pizza vi tar ut från ugnen inom kort och ska väl se antingen på teen wolf eller annat roligt under kvällen.

Hoppas ni haft en fin start på vecka 39!

71333648_382804599065211_5482813335764205568_n

10 reaktioner till “Jobb, vänskap och mysdagar

  1. Låter som bra dagar! Förutom att du fick stressa till föreläsningen för schemafelet! Aldrig kul att stressa! Mysigt med filmmys med sambon med! Det är det bästa 😍fin bild!

    Gilla

  2. Låter som bra dagar! Förutom att du fick stressa till föreläsningen för schemafelet! Aldrig kul att stressa! Mysigt med filmmys med sambon med! Det är det bästa 😍fin bild! Hoppas du får en fin start på Tisdagen 😊

    Gilla

  3. Idag är jag trött har varit uppe sen väldigt tidigt. Har också gjort en del denna vecka och trots att man är trött så är det skönt att ha saker och göra. Gott med pizza 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s