I samarbete med BGA.SE

work hardwork hard1

I samarbete med BGA.SE har jag fått hem den här otroligt fina postern! Jag valde den här postern som en påminnelse till mig själv när jag sitter och studerar vid skrivbordet att med hårt arbete kommer jag att lyckas. Jag tycker att posterns budskap påminner mig väldigt mycket om det jag i framtiden kommer att arbeta med och det jag studerar till just nu – Audionom.

Inom Audionomyrket arbetar vi i tystnad men skickar in en massa ljud till våra kära patienter. När jag studerar praktiskt arbetar jag i tystnad och skickar ljud till mina studiekamrater och väl hemma arbetar jag hårt under tystnad medan jag låter min framgång vara det lyckliga ljudet när jag väl får alla pusselbitar på plats.

work hard3work hard4

BGA har funnits sedan 1993 och startades i Gävle men nu har butiken utökats över hela Sverige samt i Norge och deras hemsida har funnits sedan december 2012.

BGA älskar inredning så som posters, ramar och speglar och dem har ett brett sortiment. Deras målsättning är att det ska finnas produkter som passar alla och de har dessutom en egen ramverkstad där de tillverkar ramar efter måttbeställningar. Utöver detta har BGA dessutom lagt fokus på fotoalbum.

Utöver hemsidan jag länkat till har BGA dessutom fysiska butiker vi kan besöka. Hittar du något på deras hemsida som inte finns i din lokala BGA-butik, beställer BGA gärna det du önskar till butiken och för en mindre avgift hjälper dem dig dessutom att montera ihop bilderna.

BGA har dessutom under år 2019 bytt namn från BGA fotobutik då deras sortiment har blivit bredare och säljer inte enbart fotoprodukter längre.

work hard5work hard2

Jag är himla nöjd över postern och återigen kommer detta vara en fin påminnelse om min framgång som Audionom. Utöver budskapet älskar jag att det är en vit bakgrund med svart text och guldig detalj – vilket gör postern mer intressant i mina ögon!

Tycker ni också om posters som medför budskap, har fina motiv ni tycker väldigt mycket om alternativt vill ha något annat ifrån deras sortiment tycker jag att ni ska besöka deras hemsida/butik!

Ni får dessutom en rabattkod på 25% om ni handlar posters via deras hemsida!
Skriv in knaset25” så dras det av vid kassan och gäller fram till den 29/9.

35 reaktioner till “Work hard in silence – let sucess make the noice

  1. Gillade verkligen den postern! Älskar såna inspirerande bilder. Har några stycken som jag ska sätta upp vid mitt skrivbord så man blir inspirerad när man ska jobba!

    Gilla

  2. Så sant och kul samarbete 🙂
    Pappan till bebisen (min pojkvän) pratar Spanska men han är halv mexikan och halv Costa Rican 🙂
    Ja Camille är fint! Men vi valde två andra namn till slut 😀 Efter hundra år :p

    Gilla

  3. Älskar poster, så fina texter det finns och att hitta något som passar in på en är roligt, att kunna få något att bli motiverad av. Och härligt samarbete dessutom ju

    Gilla

  4. Vilket bra tips du ger och fint sammarbete . Citatet dör – work in silance håller jag absolut med om . Jag arbetar med mest under tystnad

    Gilla

Lämna en kommentar