God kväll allihopa. Hur har er dag varit idag?

Min dag har varit helt okej. Först tidig morgon för föreläsningar om olika hörselmätningar och sedan efter lunch åkte jag hemåt för att fortsätta ta del av föreläsningen hemma. Innan jag for hemåt tog jag sällskap med Nancy till stan där jag tog en kopp chailatte och strosade runt. Köpte två stycken ”plånböcker” inne på Akademibokhandeln också, super nöjd över båda två! Väl hemma har jag umgåtts med sambon och haft diskussioner om olika saker. Nu till kvällen ska jag gotta mig med lite godis och se på teen wolf innan jag behöver sova.

plånböckerplånböcker1

Som nog inte många har gått miste om fyllde jag år förra veckan. Det är helt galet att det snart gått en hel vecka sedan jag fyllde år, men tiden går minsann fort! Jag tänkte visa lite presenter jag fått bland annat under helgen utav släkt/familjen. Kommer i flera olika delar!

dineradinera1

Utav mina föräldrar fick jag dessa underbara tallriksset ifrån Ikea. Det är de tallrikssett jag har haft enda sedan jag flyttade hemifrån (mars 2017) och jag är super nöjd över dem och blev därmed ledsen när dem förstördes i Stora Mellösa. Eftersom att vi bodde mitt ute på landet fanns det kalk i vattnet och det bildades kalklagringar på våra tallrikar och när vi skulle köpa nya till nya boendet fanns dem inte kvar på vår Ikea. Mina föräldrar var schysta att köpa in dessa (6×2) till mig och sambon. Jag fick dessutom Ostron bestick (12×4) ifrån Ikea.

Muggarna ni kan se fick jag utav min moster. Hon köpte 12 stycken muggar, så nu har vi ett komplett sett med Dinera (gråblå). Jätte nöjd! Det sista jag själv ska köpa in i den här sorten är två eller fyra stycken skålar!

godisgodis1

Hemskt dåliga bilder men jag fick dessutom 12 stycken små glas och 12 stycken stora glas utav mina föräldrar. Ett par glas jag och sambon också hade hemma sedan vår första flytt ihop och ett par glas vi är himla nöjda med. Nu kan vi äntligen dricka ur rena glas (jag vet att trots kalklagring är dem rena) och känna oss tillfreds när vi bjuder över personer!

böckerböcker1böcker2

Utav min alldeles för goa faster fick jag dessa två böcker. Dessvärre hade hon planer hon inte kunde ändra den helgen vi firade mig och skickade därmed en present till mig via mina föräldrar. Jag blev såklart både glad och chockad över att hon tänkt på mig och när jag såg vad för böcker hon köpt blev jag ännu gladare. Så nöjd över att någon har förstått min stil! Ser fram emot att få börja läsa dessa böcker!!

Kram ❤

5 reaktioner till “Födelsedagspresenter del 1

  1. Grattis i efterskott!😃💐 Så fina presenter du fick, och roligt att du fick de fina tallrikarna! Det är ett riktigt gissel att ha en massa kalk i vattnet, för allt från husgeråd till hushållsapparater mm förstörs.
    Visst är det roligt när man får böcker som är precis ens smak😄

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s