Så många dagar men så lite timmar om dagen. Jag har haft lugna stunder i soffan, men samtidigt har jag haft så lite tid att blogga. Det har varit intensiva dagar under helgen och haft lite tid över till annat. Men det kommer ni att förstå om ni läser längre ned i inlägget. Den här veckan tänkte jag dela med mig lite utav recept ifrån kalaset samt vad jag fått i present.

tårta

Lördag:

Efter att ha ätit en god frukost tillsammans med mina familjemedlemmar åkte jag och mina föräldrar iväg för att handla in inför kalaset. Vi passade dessutom på att köpa in ett koppel, ett kedjehalsband samt lite tuggben till min lilla älskling, då han för någon vecka sedan bet sönder sitt koppel. Det enda koppel jag orkar hålla honom i. Det nya kopplet är förstås helt magiskt och gillar den starkt!

Vid 14:00 kom alla gäster (bestående utav min moster och hennes två barn med deras barn) på kalas. Fick fina muggar utav min moster och två fina blommor med krukor utav mina kusiner. Jag bjöd på fika och rundvisning då de inte sett hur jag bor nu och sedan fikade vi utomhus. Trots att hösten är påtaglig så var det himla fint ute och varmt dessutom då solen lyste på. Det brukar alltid varit fint väder under min födelsedag samt helgen då jag alltid firar mig. Alltid roligt! De gick hem runt 17:00 skulle jag tro och vi satte genast igång med matlagningen som bestod utav grillad fläskfilé och rotfrukter i ugn!

Efter en otroligt härlig middag och underbart sällskap kring bordet så samlades vi allihopa i soffan för att titta på avengers – end game! Den filmen har jag velat se så länge nu, men när den gick på bio hämtade vi hem vår lilla valp och han var på tok för liten att lämnas bort tyckte vi för två timmars biomys. Detta var betydligt bättre, även fast att jag somnade gång på gång!

fikafika1fika2

Söndag:

Min familj åkte hem så tidigt som klockan 06:00 så blev inte så mycket umgänge under dagen. Steg upp tidigt och packade iordning lite frukost till dem att äta i bilen och kramades hejdå. Under dagen tog jag och sambon det lugnt då vi båda var sjukt trötta. Jag såg klart på avengers filmen och såg på en annan film som heter tall girl och serieavsnitt. Jag och sambon kollade dessutom klart på the spy som var riktigt bra! Vi åt samma middag som i lördags fast med sambons twist i maten och sedan mös vi framför klassfesten innan vi gick och lade oss.

Måndag:

Idag skulle jag egentligen gått i skolan 10-16:00 men jag tyckte både det kändes onödigt och jag ville inte lämna min älskade hund ensam i sju timmar. Jag stannade därmed hemma och fixade iordning lite i hemmet samt gick ut på första promenaden med Ginzo och nya kopplet. Han fick endast 5 minuters promenad, men oj så lycklig han var! Åkte sedan vidare för att hämta upp Nancy, handlade och for sedan hemåt till mig igen där vi åt lunch, hon fick en rundvisning i radhuset samt vi bytte presenter. Vi firade dessutom mig i efterskott och henne i förskott med fikat som blev över från lördagen samt byte av presenter. Jag fick en super fin kopp utav henne och en massa godis och hon fick en kaffebryggare utav mig. Lite internt mellan oss och välbehövligt då hon precis flyttat till Örebro och inte har en!

Vi på började dessutom portfolioarbetet ihop och hjälptes åt innan hon drog sig hemåt runt 16:00. Ginzo, som varit lugn exakt hela dagen, fick ett hemskt fnatt och det blev svårt att kontrollera lillen. Så blir det med övermycket energi som inte direkt går att få bort! När sambon kom hem har vi myst ihop, tittat på varsin serie och ätit tunnbrödsrulle till middag. Nu ska jag dricka en kopp chai-te och titta på teen wolf.

Hoppas att ni haft en fantastisk måndag idag!

Ginzo väskaGinzo promenad

6 reaktioner till “Intensiv helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s