Det har nu varit himla många dagar jag inte har skrivit om. Jag har haft fullt upp från morgon till kväll sedan måndag. Men inget jag egentligen klagar över, men ibland kan det vara skönt att bara få vila i soffan.

Måndag:

Morgonen startades med en metodövning 08-12:00. Vi spelade in oss när vi tog anamnes, gav instruktioner, placering utav hör- och bentelefonen (och vid maskering) och gav sedan information utifrån vad tonaudiometri mätningen gav. Super roligt att få se sig själv, även fast att jag är långt ifrån färdig! Efter skolan åkte jag vidare för att hämta upp min vän Jempan och sedan for vi till arbetet. Visade henne hur man tillverkar choklad och så vidare då hon skrev på kontrakt och började arbeta hos oss i onsdags! Jag var inte hemma fören sent på kvällen och somnade gott.

Tisdag:

Då åkte jag in till jobbet och arbetade fram tills att jag började i skolan. Det var föreläsning i ungefär en timme, sedan njöt jag i en halvtimme i solen med kära studiekamrater innan jag for hemåt. Gjorde Niclas sällskap vid matlagning, tog en kopp kaffe ihop hemma och njöt framför en film som heter the next three days med Russel Crowe.

Onsdag:

Då hade jag föreläsningar från morgon till eftermiddag. Det var först en tråkig föreläsning om lagar och förordningar och sedan en roligare föreläsning om olika hörselmätningar. Tyvärr behövde jag gå hem tidigare på grund utav att Niclas hade åkt till jobbet och Ginzo var hemma ensam. Tur var väl det då han hade angripit våra tassels som låg utspridd över hela vardagsrumsgolvet samt en hög med avföring på golvet. Stackaren har ännu inte helt blivit bra i magen, men på god väg! Jag ställde mig och bakade kolakakor och kokostoppar till lördagsens firande, annars tog jag det lugnt tills att sambon kom hem ifrån sitt jobb.

Torsdag:

Igår fyllde jag år!! Nu är jag hela 23 år och på ett vis gammal i mina ögon. Jag hade turen att få stanna hemma hela dagen ifrån skola och jobb och njöt för fullt. Jag städade vardagsrummet, hallen och köket och stundtals mös jag i soffan framför två höstiga filmer och lite serie! När sambon sedan kom hem fick jag min present utav honom – en skrivare! Dessvärre var det inte den han hade köpt (vi har fått fel skrivare) men det går säkert enkelt att lösa. Annars grillade han till middag (entrecot) och till det åt vi räfflad potatis. Så gott! Vi började se en ny serie (the Spy) och somnade rätt fort efter en tuff vecka.

F

redag:

Idag startades morgonen återigen tidigt inne i metodrummet där jag fick testa på tre nya (den fjärde tittade jag bara på) hörselmätningar. Det var riktigt roligt att lära sig något nytt och få göra något annat än tonaudiometri! Efter skolan har jag åkt hem (idag har jag kommit hem till ett städat hem då Ginzo varit duktig) och fortsatt min städning samt sett till att vi har fått en tjänstefördelare installerad.

Idag har jag dessutom bakat oreo-tryfflar till morgon dagen. Gott!

Senare under kvällen kom min älskade familj från Stockholm och jag har fått öppna presenter, njutit utav lite choklad och haft det trevligt. Ginzo har varit rätt besvärlig, men han har skönt nog lugnat ned sig nu.

Jag hoppas att ni har haft det bra den här veckan och att ni haft endast tur idag då det är fredag den 13:e idag. Spooky!

Ha en fin helg allesammans!

16 reaktioner till “Full fart i vardagen

  1. Grattis i efter skott ja har för mej ja skrev i förskot men ja ja grattis igen
    iblan är det skönt att ha massa o göra men bara så manhinnr vila me

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s