blommor2blommor5blommor3

Today is the day. Today it’s my birthday!

Klockan 13:01 för exakt 23 år sedan föddes jag och 23 år senare sitter jag här. Under dessa 23 år har det hänt en hel del kan man säga med flera flyttar, bott i två städer, jag har tagit studenten, jag är utbildad undersköterska och arbetat på tre jobb (två som räknas), varit med om många olika erfarenheter, studerar på universitet, skaffat mig en hund och är tillsammans med en den finaste personen i mitt liv!

Jag är glad över hur allt har artat sig, alla mina erfarenheter och jag är nöjd över mig själv. Idag vaknade jag inte upp och kände att det egentligen är något annorlunda med den här dagen, men ju mer tiden har gått har det känt som om det är min födelsedag, också tack vare allt fixande inför kalaset på lördag.

Idag när sambon kommer hem blir det ett litet födelsedagsfirande. Vi kommer att äta god mat hemma som sambon tillagat och sedan kommer jag äntligen få min efterlängtade present. Han har gömt den i ett skåp hemma och ni kanske kan förstå att det är lite svårt att hålla händerna i styr?!

Nej, nu ska jag fortsätta se på den höstiga filmen och mysa ned mig i soffan med en god kopp kaffe och sedan fortsätta städandet. Än så länge bara hunnit med att städa vardagsrummet – men mer ska det såklart bli!

Ha en fortsatt fin dag!

blommorblommor1blommor4

7 reaktioner till “My day today

 1. Stort grattis på födelsedagen! 🙂 ❤

  Nä vi har fortf inget namn :p
  Vi är nere på 5 alternativ nu. Men nu måste vi bara komma överens om något av hans eller mina förslag. De 5 vi har just nu är: Olivia, Zoe, Camille, Maia och Juliett

  Gilla

 2. Stort grattis på födelsedagen! 🙂 ❤

  Nä vi har fortf inget namn :p
  Vi är nere på 5 alternativ nu. Men nu måste vi bara komma överens om något av hans eller mina förslag. De 5 vi har just nu är: Olivia, Zoe, Camille, Maia och Juliett

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s