story_15680087182911591703225055797393.jpg

Inför sommaren gjorde jag en liten ”attgöra” lista på saker jag ville göra under sommaren. Det var saker jag kände att jag missade året innan dess, nya saker jag fann på internet/via vänner i den nya staden och så vidare. Här kommer min uppnådda och ouppnådda ”attgöra” lista.

Umgås med vänner. ✔
Det lyckades jag hinna med. Jag har dock inte spenderat många timmar med mina vänner då alla i princip arbetade eller åkte tillbaka till sin stad. Men träffade min bästa vän Jennifer, jag träffade Bex och sista skoldagen träffade jag Micke, Nancy, Hasan och Wiki.

Åka till Stockholm och umgås med familjen. ✔
Det hann vi med rätt mycket också. Började med Niclas födelsedag på Sveriges nationaldag, sedan två veckor efter det var det midsommar, två veckor efter det hade sambon semester och vi åkte till Stockholm och var där i en hela vecka.

Åka på semester med familjen. ✔
Vi åkte under Niclas andra semester vecka till Sälen med min familj. Bodde i en stuga, åt gott, killarna testade på down hill, vi vandrade och hade det super mysigt en hel vecka!

Besöka Svampen. ✖
Nej, av någon konstig anledning gjorde vi inte det. Jag har varit uppe i Svampen två gånger, men Niclas har aldrig varit där och det var synd att vi inte hann med det. Men sista gången jag var där uppe var dagen innan nyår, så det kan vi göra en annan dag!

Svampen för er som inte vet är ett utsiktstorn i Örebro som är välkänd. Det var till och med en prins från ett annat land som tyckte detta utsiktstorn format till en svamp var så fin att han tillät den byggas i hans hemland också. Något jag tipsar om när man kommer till Örebro!

Plocka jordgubbar. ✖
Det gjorde vi inte heller. När jag flyttade hit berättade en Örebroare till mig att det var ett måste att göra. Men av någon konstig anledning hanns inte det med i år.

Åka till Vinön. ✖
Samma sak där, det hanns inte med. Men med jordgubbar och Vinön tänkte vi göra en helg ihop och åka till Vinön med svärmodern, men det ställdes in på grund utav Ginzos skada. Så inte jättekonstigt att vi inte hann dit. Men vi får åka dit en annan dag helt enkelt!

Besöka ny stad samt besöka en gamma stad. ✔
Jag skulle vilja checka av båda. Vi åkte till Stockholm, Eskilstuna och Sälen. Tre städer vi har varit i som är gamla.

Sedan besökte vi Loka Brunn, vi har vart i Frövi och åkt förbi Nora. Jag vet inte om de sistnämnda räknas, men Loka Brunn räknas ju samt en stad vi stannade vid under resan hem från Sälen.

Äta ute/sitta på en uteservering. ✔
Yes det checkade jag av! Jag åt ute med familjen i Sälen och jag var på en uteservering under Sälen veckan tillsammans med min mamma.

Läsa minst en bok. ✔
Ja, jag har läst ut minst två böcker och läst kanske fyra böcker. Två jag inte läst ut och en jag läser just nu!

Köpa relevant kurslitteratur till T3. ✔
Ja, men det har jag gjort. Det är två stycken kurslitteratur jag inte har köpt. Hade jag köpt dessa två också hade allt gått på 2000 kr till och jag visste inte om det var bra böcker eller inte. Återstår att se!

Åka till Östersund och träffa min kusin Jennifer. ✖✔
Både ja och nej. Vi åkte inte till Östersund men jag åkte faktiskt hem till min kusin och åt en god lunch med henne, umgicks och tog en regnig promenad ihop.

Flytta dit jag bor nu. ✔
Ja, men självklart! Den 28 juli gick flyttlasset till dit vi nu bor. Hur skönt som helst! Den 1:a juli lämnade vi nyckeln, flyttstädningen blev klar och vi hade endast ett boende.

Grillkväll. ✔
Jo, men det hade vi tillsammans med min familj men också här hemma. Näst sista skoldagen hade jag grillkväll dessutom med mina vänner. Men jag hade nog velat räkna in grillfesten för mina vänner den 31:a augusti, men det blev inte av pga Ginzos skada. Förhoppningsvis kan man ha en annan tillställning och få visa alla hur vi nu bor!

20190712_153826150705140466476271.jpg20190705_1320185388407009075512158.jpg20190628_2028462987359443331554647.jpg

10 reaktioner till “Things to do in summer

  1. Du tycks ha haft en fin sommar med många äventyr. 🙂

    (Sent) Svar: Tack snälla för din fina kommentar! ❤ Bröllopsbilder kommer att publiceras under hösten, ytterligare en bild finns publicerad redan nu.

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s