familjfamilj1

Idag firar jag och sambon 5 år och 9 månader ihop. Det är helt galet hur fort tiden går, inom kort har vi varit ihop i hela 6 år. Det är då inte lite! Men inget har förändrats, varken känslor eller våra planer ihop. Ser fram emot vår framtid ihop då vi bildar familj, återigen kanske flyttar stad, flyttar till ett hus och får våra drömjobb. Jag längtar så mycket tills jag tar examen och vårt nästa, nya äventyr startar! ❤

familj2

71. Ser du fram emot en framtid med den här partnern? – ja, det gör jag verkligen!
72. Har du funderat på att gifta dig med din partner? – I princip varje dag, så ja!
73. Är du villig att kompromissa med din lycka för en framgångsrik relation? – ja!
74. När det gäller framtiden, har du och din parner samma relationsmål? – yes!
75. Finns det mer roliga stunder än sorgliga när ni är tillsammans? – ja, det finns det!
76. Vad gör dig lyckligare i ett förhållande, delning eller offra? – delning. Jag menar jag offrar mycket för min sambo, men man ska förstås dela upp arbetsuppgifter eller liknande för allas lycka. Och han håller helt med om det skönt nog!

familj3familj4

Något jag dessutom ser fram emot med min partner är att skaffa en större familj och då menar jag både med en till hund, eventuellt en katt och barn. Jag ser verkligen fram emot när vi flyttar till vårt egna hus, vi antingen har fixat från grunden själva eller köpt, och där vi kan bilda vår familj på riktigt. Jag anser att han och Ginzo är min familj men jag ser fram emot att få utöka den. Det är verkligen något jag alltid drömmer om, i princip varje dag och att gifta sig? Jag längtar verkligen tills den dagen..

Hur ser era förhållanden ut? Är ni också arbetsvilliga att relationen ska vara så hälsosam som möjligt och gör ni i princip allt för varandra? 

7 reaktioner till “2114 dagar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s