Godkväll allihopa!

Sista skoldagen på den här veckan har gått bra. Vi hade föreläsning om det vi gått igenom innan sommaruppehållet, vi hade seminarium om audiogram vid olika tillstånd och till sist fotografering till VFU. Efteråt sålde jag böcker till en som går i termin 1 innan jag och Nancy for vidare till ett litet köpkvarter för att handla in det nödvändigaste. Passade då på att äta lunch på MAX och Nancy råkade köpa en barnmeny och fick en bok med sig som jag lämnade över till en liten pojke som blev hur glad som helst. Den glädjen är obeskrivlig, dessutom när vi råkar stöta på dem igen inne på maxi och han hälsar glatt på oss!

Jag fick med mig saker till Ginzo (bajspåsar och tuggben) och lite fler tvåler som jag egentligen inte är i behov utav. Skäms vilken samlare jag är! Efter att vi var klara åkte jag hemåt för att spendera tid med min sambo och Ginzo. Lagade hemmagjord pizza med banan, skinka och curry som topping. Mums!

pizzapizza1

Hur känns det efter första skolveckan?

Det känns himla bra! Jag har varit himla taggad under den senaste månaden och verkligen sett fram emot att börja igen. Det är trevligt att få träffa alla mina fina vänner igen jag inte lyckats träffa under hela sommaren och få rutiner igen. Nu börjar verkligen plugget på allvar och vi kommer att ha praktiker det här läsåret och färre tentor, men mycket hörselmätningar och diagnoser vi ska kunna. Vi kommer dessutom göra talaudiometri på de som börjat i termin ett vilket känns väldigt pirrigt!

Jag hoppas att det är ett relativt enkelt läsår för mig och att jag kommer klara mig galant!

jag

Hoppas ni fått en fin start på helgen och haft en fin fredag idag!

En reaktion till “Första skolveckan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s