Augusti

Augusti månaden har varit en berg och dalbana med tanke på vad som hänt. Men inte bara tråkigheter har hänt den här månaden och jag vill rabbla upp det roliga som hänt den här månaden!

 1. Jag har arbetat. Alltid kul om man trivs på ett jobb och kunnat få pass som vid behovs anställd. Hoppas (om det går bra med skola och fritid) att jag kan jobba minst lika mycket under september månad!
 2. Den 2-4 augusti var mamma och pappa här på besök. Eftersom vi flyttade i slutet av juni och haft mycket för oss så har de inte hunnit komma förbi och se hur vi bott. Så det fick dem göra samt att pappa hjälpte Niclas att montera upp möbler och mamma hjälpte mig att packa upp en himla massa saker. Produktiv helg! ❤
 3. Den 11:e augusti var vi på söktävling. Vi visste inte vad vi begav oss in på men oj så facinerande det var och roligt. Jag och sambon var figuranter och fick sitta i en låda/tält.
 4. Den 16:e klippte jag mig hos min kollega. Hon går sista året på frisörutbildningen i gymnasiet och ställde upp och tog endast 200 kr. Jag är himla nöjd!
 5. Alla framsteg med Ginzo. Alltid kul att se alla framsteg så som att han börjar återgå till det normala igen. Super härligt och värmer i mattehjärtat! ❤
 6. Niclas och jag blev morbror och ”moster” till en underbar liten pojke. Lilla E föddes den 26:e augusti klockan 05:56. Vi båda ser så fram emot att få träffa lillen!
 7. Min kusin Theodor kom på besök samt svärmodern. Ingen av dem hade sett heller hur vi bodde så båda två fick ta sig en rundtur och älskade huset förstås!
 8. Träffat både Bex och Jempa-Pär! Alltid trevligt att få träffa fina personer och igår shoppade jag loss tillsammans med Jennifer, vilket var himla välbehövligt och trevligt!

Något himla underbart dessutom som skedde igår var att för precis ett år sedan avslutade jag mitt jobb på Södersjukhuset som undersköterska, jag köpte min bil och flyttade till Örebro. Allt detta hände för ett år sedan – himla vad tiden går fort alltså!

september

Nu går vi in i en ny månad, en månad jag är väldigt nöjd över att vi går in i. För det första börjar vi nalka hösten vilket jag tycker mycket om, skolan startar inom kort och jag fyller även år om 12 dagar! Det är helt galet så fort tiden går, känns som om jag precis flyttade till Örebro och att jag precis fyllt 22 år. Ser dock fram emot att få fylla år då det innebär att jag får träffa min älskade familj igen samt att bli firad är då aldrig fel!

Jag har precis som alltid en månad fylld med planer. Det bästa jag vet är att jag ska planera och jag tänkte här nedan skriva vad jag har för planer under september månad för mig men också för Ginzo!

Mina planer:

 1. Jobba så mycket som det går. Nu när jag börjar skolan igen, har en relativt sjuk hund samt en sambo så har jag inte lika mycket tid över för jobbet. Men jag trivs som sagt och hoppas på att åtminstone få ett pass per vecka!
 2. Den 3:e börjar jag jag termin 3! Jag har länge varit så himla taggad på att åter börja i skolan, träffa alla mina underbara vänner igen. Dessutom den 3:e är det min och Jempans ett års dag vi planerar att fira ihop med tacos till middag!
 3. Den 12;e fyller jag 23 år! Än vet jag inte vad vi kommer att göra, men vi kommer iallafall inte att gå ut då vi inte gärna lämnar Ginzo hemma ensam mer än nödvändigt tyvärr.
 4. Den 14:e firas jag med familj, vän och eventuell släkt.

Ginzos planer:

 1. Vi ska röntga honom vecka 38. Då har det gått 4 veckor sedan han opererades och 2 veckor sedan han tog bort stygnen. Förhoppningsvis ser vi goda resultat som visar att han läker fint och att han kommer bli helt återställd.
 2. Små promenader tills veterinären säger annat. Just nu har vår hund inte ett så roligt liv. Vi tvingar honom att ligga stilla jämt och ständigt tyvärr och små väldigt korta promenader. Men så är det om vi vill att han inte ska skadas mer och vi vill ju att han blir helt återställd.
 3. Eventuell ensamhets träning eller få hundvakt. Nu tills att vi har röntgat honom kommer det bli en jobbig månad för oss, då ingen av oss helst vill lämna Ginzo ensam. Men vi har talat med veterinären och hon sade att vi kan lämna Ginzo hemma i timmar om det skulle behövas, vilket känns som en lättnad. Nu när vi levt på varandra i tre månader så kan det vara bra med ensamhetsträning igen då Ginzo i vanliga fall är oerhört duktig på det. Det är den senaste tiden som han visat missnöje. De gånger vi behöver vara borta från honom för många timmar har vi passat på att höra med en vän om hon kan se över honom dessa timmar, vilket hon gärna gör. Sån fin vän! ❤

GinzoGinzo

Med andra ord en rätt så händelserik månad som vi har framför oss.

Vad kommer ni att hitta på under september månad och hur har er augusti månad varit?

15 reaktioner till “Från augusti till september

 1. Åh, förstår verkligen att ni inte vill lämna honom ensam så mycket, speciellt inte nu! Vi insåg ju att vi typ behövde börja om med vår ensamträning med Stina då hon varit med mig så gott som dygnet runt hela sommaren och helt plötsligt behöver hon vara hemma några timmar ensam nu när skolan börjat igen 😦 Men skönt att höra att er vän kan ställa upp och vakta Ginzo, måste ju kännas så skönt både för er skull och för hans skull 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s