Det har varit en produktiv och intensiv vecka. Vi har hunnit att göra en hel del med tanke på den senaste veckan, vilket jag är väldigt tacksam för!

GinzoGinzo1

Tisdag:

Jag åkte in under förmiddagen och arbetade och det gick helt galet. Det var bokstavligen den värsta dagen på arbetet sedan jag började där den 25 juli. Jätte tråkigt då alla chokladkakor blev i princip misslyckade och en order inte kunde skickas. Men det var ca 30 grader varmt ute och det var inte konstigt att chokladen inte var samarbetsvillig. Efter arbetet åkte jag för att hämta kurslitteratur till min kusin och vidare hemåt för att umgås med min sambo och G. Hände inget mer speciellt den här tisdagen.

Onsdag:

Den här förmiddagen på arbetet gick mycket bättre än tisdagen och jag lyckades göra fina kakor. Jag packade order och fixade i ordning allting som planerat vilket känns himla bra i mitt planeringshjärta.

Jag skulle hämta min kusin vid tåget klockan 16:00 men eftersom att jag blev klar tidigare på arbetet mötte jag upp min underbara vän Bex och fikade på espresso house. Det var himla trevligt att träffa henne, då vi inte setts sedan 19 juni, men så är det under sommaren. Men en sådan dag behövdes verkligen, en ute dag tillsammans med en vän och få tänka på lite annat än min hemma situation.

När jag väl hämtat min kusin vid stationen åkte vi hemåt till oss där han fick se hur vi bor för första gången. Vi passade även på att åka ut och hämta alla saker vi köpt hem/fått hem innan vi avslutade med att handla in pizza till middag. Får man fin besök ifrån Stockholm är det såklart man ska äta en god pizza från Örebro! Tyvärr blev lilla G väldigt besvärlig då han är över social och glömde bort sin skada och ville hoppa upp i min kusins knä hela kvällen. Men utöver att Ginzo blev lite överaktiv, så var det himla trevligt att min kusin kom över på besök. Han åkte hemåt igen under kvällen men han var här för att hämta kurslitteratur som jag hjälpt till att hämta åt honom. Billigt & bra!

fikapizza

Torsdag:

Igår var det en hemmadag för mig och dagen bestod utav att bara passa på Ginzo medan sambon fick sova eftersom att han jobbade natten till torsdagen och skulle arbeta natten till idag. Jag mös framför friends och umgicks med samon de få timmar han var vaken och pratade med veterinärer angående stygnborttagning och hans ostabila mage.

Fredag:

Idag hämtade sambon hem avskiljaren till bakluckan innan han kom hem ifrån sitt nattpass, tog tre timmars sömn innan han behövde montera ihop den och sedan slängde vi oss i bilen för att åka till en veterinär klinik. Idag var det nämligen dags att ta bort Ginzo’s stygn då det var 12 dagar sedan han nu har opererats. Vi ser ständig förbättring var dag som går och operationssåret ser hur fint ut som helst. Han läker fint vår lilla älskling! Efteråt har vi handlat innan vi landade hemma igen och ser ikapp idol vi inte sett förra veckan och den här veckan. Vi passade även på att grilla korv idag till sen lunch. En rätt produktiv dag men samtidigt lugn och härlig. Nu till kvällen blir det att se fortsatt idol och sedan ska jag nog lägga mig och sova, då jag känner mig rätt trött!

chocklad

Bloggutmaning hos Orsakullan:

Nu när jag tog en mini paus från att skriva om mina vardagar så tog jag en mini paus ifrån Madeleines utmaningar. Här kommer de jag har missat sedan måndags:

27:e augusti – jag har en snyggt organiserad garderob..
Nja.. Inte jätte. Rätt så då jag nyligen flyttade och har packat upp kläderna i något som liknar en vår/sommar respektive höst/vinter garderob. Men helt färdig är den inte!

28:e augusti – mumintrollen är något som jag..
Gillar väldigt mycket och alltid gjort. Men jag tror att jag blev mer förälskad när min älskade pappa valde att köpa en kastrull med mumin på till mig ifrån Finland. Då köpte jag en matchande emalj mugg med My på (min mamma har alltid kallat mig för My då både hon och jag är liten och ettrig), min sambo fick stinky muggen utav mina föräldrar en julafton (dels pga ett skämt till honom men också för att jag gillar mumin) och sedan har jag fått en Mymlan mugg utav mina föräldrar i födelsedagspresent 2018.

29:e augusti – mitt senaste besök till..
Veterinären gick hur bra som helst! Billigt dessutom, vilket vi blev såklart lite chockade över då jag iallafall trodde de skulle ta hemska priser för stygnborttagning. Jag fick dessutom svar på saker som oroat mig t.ex. när jag nu nästa vecka börjar i skolan har jag ingen direkt hundvakt till Ginzo. Men veterinären lugnade mig och sade att Ginzo är tillräckligt ”frisk” för att kunna vara ensam med tratten på i några timmar om det behövs, vilket känns himla skönt och jag känner mig himla lättad!

30:e augusti – den första kärleken..
Är Niclas, helt klart. Det är den enda personen jag verkligen sett en framtid med och som jag mer än gärna följer med till jordens ände om det skulle behövas. Han är verkligen mitt allt och den jag vill spendera resten utav mitt liv tillsammans med!

Ginzo2Ginzo3

 

7 reaktioner till “Min vardag vecka 36

  1. Ja det låter onekligen som en intensiv vecka!😄 Tur att det gick bättre nästa dag på jobbet! Det är verkligen inte roligt när det ställer till sig.
    Så skönt att Ginzo läker så fint! Det är synd bara att djuren inte begriper själva att dom ska vara försiktiga när dom är skadade😄 Våran ena hund blev galet uppspelt när han var ung och vi fick besök, och enda sättet att lugna honom – förutom att säga åt honom att sätta sig eller lägga sig – var att besökare ignorerade honom. På den tiden umgicks vi med en superbarnslig person som istället busade med honom så han blev tokstimmig. Sen trodde han att alla besökare ville busa. Milde tid vad vi fick träna på hyfsat uppförande vid besök…😬😄

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s