Bedragen1Bedragen

Minns ni att jag skrev i ett tidigare inlägg att jag nyligen läst en bok som verkligen har fängslat mig? Det är nämligen den här boken och jag läste ut boken på mindre än en vecka. Ja, det blir så när det blev sådant kaos och sedan till att bara spendera tid i soffan i princip. Men då är jag himla tacksam över den här boken som verkligen gjorde så att jag kunde fly undan vardagen och den här boken rekommenderar jag verkligen!

Boken handlar om en kvinna som heter Lyndsey Harris som har två jättefina barn och en man. Hon har dessutom en underbar väninna som alltid ställer upp och som alltid finns ett samtal bort. Lyndeys barn har alltid varit omtänksamma och väluppfostrade barn och när hon får ett samtal om hur hennes dotter successivt ändras till det negativa går inte in i Lyndseys hjärna. För varje dag händer det alltid något nytt som Lyndsey behöver konfrontera sin 6 åriga dotter med. Detta pågår i hela 1,5 år och när sanningen sedan dyker upp kommer både ilskan och besvikelsen upp till ytan hos Lyndsey och hon försöker göra allt för att rätta till allt som gått snett.

bra bok2bra bok1

Den här boken är sanningsbaserad och allt som händer den här familjen är så fel. Jag förstår inte vad den här personen tänkte och hur den här lilla flickan orkade stå ut med alla dessa falska anklagelser. Jag kan heller inte tro mina ögon när jag läste att den här familjen blev så bedragen från någon som stod dem himla nära. Sådana tillfällen börjar man verkligen tvivla på mänskligheten. Tur nog rättades allt i slutändan och Lyndsey skrev en bok för att på så sätt skriva ut sin sorg och ilska och låta hela världen få veta vad som hände dem och deras lilla flicka.

Jag gillade boken starkt som jag nog antytt redan. Jag vart riktigt tagen utav boken och ville så gärna läsa mer för att veta hur det gick för lilla tjejen som blev så blev frihetsberövad på så himla många olika sätt, trots hur oskyldig hon egentligen är. Jag anser att den här boken är nyttig att läsa, förstå att föräldraskap inte är enkelt och inte heller att komma fel personer nära inpå eller släppa in dem i sitt egna liv.

Bedragen1

20 reaktioner till “Bedragen

 1. Nej usch så hemskt för den lilla flickan att hela tiden bli anklagad för något hon inte hade gjort. Det måste ha varit en sjuk och vriden person som låg bakom detta. Jag förstår att du blev gripen. Ett barn har lidit, och det hände i verkligheten.

  Gilla

 2. Låter helt klart som en riktigt bra bok! Jag fastnade för namnet, vet inte riktigt varför! Ska genast kolla upp den hihi! Massa kramar 🙂 ❤

  Gilla

 3. Tack för boktipset!

  (Sent) Svar: Tack för din fina kommentar! Bröllopet börjar redan känns avlägset och det har knappt gått en månad… Vi är förväntansfulla inför drömresan och det känns skönt att ha den att se fram emot, fler inlägg kommer framöver. 🙂

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s