Igår fick vi slut på Internet och sambon satt länge med Telenor för att frenetiskt få igång det nya vi beställde. Det komiska är att vi har Internet, det tragiska är att vi inte kommer åt det. 😅

Kan med andra ord bli svårare att svara på kommentarer samt skriva inlägg just nu, men förhoppningsvis får vi igång det under dagen!

Bjuder på lite härliga bilder ifrån Göteborg, bilder som jag kände glädje över just då och som jag kände behövde förevigas på en bild för att enklare behålla minnet färskt. Även fast att jag och sambon befann oss i Göteborg med tungt hjärta, ville jag ännu göra det bästa utav saken.

Vi valde ett hotell som låg ungefär 7 minuter bort från djursjukhuset Ginzo var inlagd på. Hotellrummet var ett typiskt scandic standard med en queensäng, teve, något bord man kunde lasta av saker på, en toalett med fräsch dusch och en liten öppen garderob. Vi fick en härlig utsikt utöver tågen och tågspåret och under kvällen lös Göteborg upp på ett så fint sätt med alla lampor. Det var njutningsbart att se på!

Vi besökte inte någon speciell plats eller gjorde några utflykter. Vi befann oss mestadels på hotellrummet och försökte få svar på alla frågor, välja rätt beslut och prata ut med varandra. Vi gick heller inte ut och åt, då jag kände att jag inte skulle må bättre i en folksamling och sambon kände detsamma. Istället köpte vi ena dagen en god sallad upp till rummet och andra dagen köpte vi med sushi. Jag har varit en sådan feg person och inte vågat äta annat än Yakiniku-rullar, men när vi var i Göteborg tänkte jag minsann vara lite modig!

Något jag verkligen uppskattade när jag var på hotellet var kaffet. Jag brukar tjata på sambon att vi ska unna oss en kaffe på hotellvistelserna, men han säger bara att dem tar sjuka summor för en liten kopp kaffe. Och det har han rätt i, på vissa hotell vi varit på har de nästan samma priser som när du köper ute på ett café.

Men här på Scandic no. 25 hade dem gratis kaffe! Dem hade en maskin man själv fick välja vad man önskade och jag blev så galet chockad och glad. Att få unna oss en kopp kaffe på hotellet var rena rama lyxen och när jag sedan fick den gratis var dagens höjdpunkt! När jag gick fram till receptionen och bad om två koppar med cafelatte, log receptionisten mot mig och sade ”det är gratis.” och anledningen till att deras kaffe var gratis var att dem förstod hur illa det var att behöva betala för en kopp kaffe som inte kostar hotellet i princip och ville se just det receptionisten såg hos mig: ren och skär glädje!

Receptionisten som ständigt stod där – när vi checkade in, när vi gick ut och in från hotellet och när vi hämtade kaffe – var himla trevlig. Jag kom in dit med gråten i halsen och det syntes att jag hade gråtit. Jag såg oron i hans ansikte och jag gillade att han vågade ställa frågan ”vad ska ni göra i Göteborg?”

På så sätt fick han reda på varför jag grät medan jag checkade in och min sambo stod lite mållös bakom. Varje gång vi sedan såg honom frågade han hur vi mådde, hur hunden mådde och så vidare. Det gillade jag verkligen, att han visade intresse och fick oss en smula på bättre humör.

Därför rekommenderar jag scandic no. 25 i Göteborg. Det var en trevlig stämning, bra miljö och fint hotell. Centralt dessutom, nära tågstationen och runtomkring fanns bland annat: Coop, hemmakväll, thai restaurang, sushi, andra restauranger med mera.

14 reaktioner till “Scandic no. 25

 1. Fint att få läsa mer om er vistelse i Göteborg. Kul att ni trivdes med hotellet, låter som ett ni fick bra service och extra omtanke.

  (Sent) Svar: Tack, glad att du gillade mitt inlägg om sammanhang.
  Tack för att du delade med dig av dina erfarenheter. Det gläder mig att du har hittat en utbildning och därmed ett sammanhang som du trivs i och som du längtar tillbaka till. Fortsatt lycka till med studierna!

  Kram

  Gilla

 2. Även om anledningen till hotellvistelsen inte alls var rolig, så låter det som att den var bra i sig. Det känns ju alltid fint att bli visad omtanke. Jag håller med om att det ofta är sjukt dyrt att köpa sig en kopp kaffe, så jag bli också glad när det är gratis😊
  Hoppas att det löser sig med internet snart!😊

  Gilla

 3. Nej vilken otroligt fin receptionist. Älskar att det fortfarande finns främlingar som bryr sig ❤ Och så härligt att deras kaffe var gratis! Kram ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s