Att lägga sig på golvet, i lillens biabädd, gör så mycket för både själen och kroppen. Att mysa tillsammans med Ginzo och Niclas gör mig verkligen gott och jag känner alltid glädjen rusa. Jag känner även glädjen när jag ser mina två killar har det bra ihop, trivs ihop och när man ser hur mycket de betyder för varandra. Det gör alltid gott i hjärtat att se min fina 7 månaders valp är på bättringsvägen. Idag rymde han igen via dörren och han fick upp lekkänslan och även fast att det inte är bra, blir jag glad över att se att han fortfarande har livsgnistan. Inte tappat hoppet om att han inom några veckor kommer att bli återställd. Min fina familj som betyder så mycket för mig. ❤

69203665_741210793015845_904473018221199360_n

Något mer som fyller mitt hjärta med så mycket glädje är att idag föddes en liten kille. En kille som kommer att betyda himla mycket för mig, nu och för alltid. Idag födde min sambons syster sitt första barn och det blev en himla fin liten kille. Jag längtar tills att få åka ned till Öland för att träffa på den lilla krabaten och få visa den underbara bonus ”moster” jag kommer att vara. Så glad för deras skull!

Annars idag har det varit en lugn dag, då både jag och sambon har varit hemma från respektive jobb. Det har dock varit sjukt varmt ute idag så orken vi egentligen inte har tröt ännu mer och vi blev nästan helt liggandes på soffan. Tråkigt med att inte ha en frisk hund och känna ork i kroppen för att njuta utav solstrålarna, men så är livet just nu och jag får ta vara på det underbara stunderna jag kan. Så som nyss när vi alla tre lade oss på golvet, Ginzo mellan oss, och så mös vi. Lät Ginzo få slicka sig och njuta utav en husse och matte som ägnar all fokus åt honom. Nu till kvällen kommer vi att mysa framför idol och halv åtta hos mig då vi idag har precis skaffat oss tevekanaler. Så mysigt!

68905997_2379953165428545_8499757892444880896_n

Bloggutmaning hos Orsakullan:

Styrka är något som jag..
Ser med imponernande ögon på. Jag beundrar folk som har den här styrkan jag så många gånger önskar jag hade. Jag önskar alltid att någon kan se på mig med samma beundran när jag visar min styrka i ord eller på annat sätt.

jag

Hoppas er start på veckan har varit himla mysig och bra som min har varit!

2 reaktioner till “Det trasiga lappas ihop

  1. Så mysigt med ett tillskott i familjen och jag förstår att ni ser fram emot att få träffa underverket. Att Ginzo börjar få tillbaka leklusten är ett gott tecken om något!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s