Vilken dag! En dag som både har varit positiv och negativ på samma gång. En dag som började så himla bra, med god frukost och lite lugn innan jag behövde åka till jobbet, som sedan avslutas med oro. Jag är nöjd över dagen till viss del samtidigt som jag önskar att delar av dagen kunde få bli oskrivna.

Jag åkte in tidigt på morgonen och packade ihop chokladen i lugn och ro medan jag väntade på att DHL skulle hämta upp orden till kunden. Under tiden fördrev jag tiden med innan jag tre timmar senare är på väg hem till min kollega. Hon ska snart börja tredje året på frisör utbildningen och hon var super gullig och klippte mig idag då jag var i stort behov utav det. Glädjen över att ha fräscht hår igen är sjukt underbart och jag är så tacksam över att hon tog sig tiden.

På väg hemåt började dagen ta sig en vändning. Jag får ett samtal från sambon om att jag måste hämta upp dem längs vägen då Ginzo är skadad. Såklart värker det i mamma hjärtat när man dessutom inte vet hur skadad han är. När jag hämtar upp dem berättar sambon att han hoppade och landade snett och har efter det tjutit vid rörelse och sambon har behövt bära honom en bra bit till vår möteplats. Nu ligger lillen i sin bädd, totalt låg och pockar inte på vår uppmärksamhet som han i vanliga fall gör. Han tjuter vid rörelse och därmed har han haft svårt att kunna uträtta sin behov. Jag lider så med honom och hoppas intensivt att han mår bättre imorgon så vi slipper veterinär!

Utöver den här olyckan har sambon åkt iväg för att hämta upp min svärmor vid tåget. Så blivit myskväll tillsammans och nu är alla så pass trötta att vi ska gå och lägga oss. Bedrövlig men underbar dag. Verkligen en dag som har haft många blandade känslor!

Orsakullans utmaning:

När jag besöker offentliga toaletter så…
Ser jag verkligen till att låsa toalettdörren. Alltid pinsamt när någon främling öppnar dörren! Annars gör jag inget speciellt. Jag städar den inte som många gör utan är den ofräsch så ser jag till att leta upp en annan.

Sov gott och hoppas att ni fått en bra start på helgen ♡

14 reaktioner till “Skadad hund

  1. Så fin du blev i håret!😊 Jag hoppas att stackars Ginzo är bättre nu❤️
    När jag går på offentliga toaletter täcker jag toaringen mycket nogsamt med toapapper😆

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s