Vilken dag. Jag har definitivt lagt märke till att jag nu för tiden bor mycket större. Städningen i stugan tog knappt en förmiddag att fixa på och nu i radhuset har det tagit hela dagen. Med undantag att jag aktiverat min hund, ätit frukost/lunch och åkt iväg för att hämta min bil på service.

Skönt nog gick bilen igenom servicen, men blev chockad över priset. Jag fick för mig att det var gratis service i tre år när jag köpte den, en deal jag och bilförsäljaren kom överens om, men jag måste ha missförstått. Jag får vara glad att det enbart sker en gång per år 👍

Annars idag har jag förberett mig inför skolstarten inom tre veckor. Jag köpte kurslitteratur som även där chockerade mig med sitt pris. Jag försökte använda alla slags förmåner en student har till litteraturen men det är fortfarande en bok kvar att köpa. Skönt att ha lagt en order till kurslitteratur, som förhoppningsvis är hemma hos mig innan skolstarten.

En annan rolig händelse idag är att jag har varit i telefonkonferens. Jag har suttit i telefon hela dagen känns det som. Först min bror, sedan ringde min pappa, min mamma ringde, jag ringde min kusin, pratat i telefon med min kollega, min underbara vän från klassen önskade att få råd och samtalet spårade ut i nästan en timme, Bex ringde ett kort samtal, mamma ringde igen och tillslut Martina. Herrejössenes! Får inte glömma att min sambo ringde två gånger också 😆

En bra dag idag som sammanfattningsvis kan förkortas med att jag har hämtat tillbaka min kära Zorro, mysdag med Ginzo, städning i hela radhuset samt varit populär via telefon. Ingen dålig dag med andra ord som dessutom avslutades med grillat idag igen. Sambon fick för sig att grilla potatis, champinjoner, egen gjorda biffar, lök och hallomi. Mums!

Bloggutmaning hos Orsakullan:

Fem frukt eller grönt om dagen äter jag..

Jag äter inget sådant, inte per dag. Hemskt dålig på att äta grönt och det är sambon med. Frukt har vi sällan hemma då det ändå blir ruttet snabbt hos oss. Men vad jag brukar äta som är vanligt hos oss är:

– Gurka.

– Salad.

– Majs.

– Paprika.

– Tomat.

Dags att säga godnatt, jag är sjukt trött och förstår inte varför jag inte sover redan 😅

8 reaktioner till “En dag med olika inriktningar

 1. Ja, du hann verkligen med många kära samtal=)
  Tur att du behöver att serva bilen en gång/år och visst är det dyrt att ha bil=)
  Både frukt och grönsaker äts ofta i vårt hus i Spanien vilket är billigt×))

  Gilla

 2. så fina blommor love alltså visa agar.. varför ringer alla samtidigt o samtidigt samma dag ha ha konstigt det där
  ja skönt när städningen är gjord änå

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s