Samarbete med Buddypetfoods

BuddyBuddy1Buddy2

Buddy gör hundfoder där ingredienserna är 100 % naturliga och fodret är även på råvaror och är ugnsbakade. Dem bryr sig väldigt mycket om hundars föda och av erfarenhet vill de se till att vi ägare ger våra älskade familjemedlemmar bra mat. En av grundarna till Buddy hade problem med sin hunds matspjälkning då en vetrinär konstaterade att det var det massproducerade hundfodret som orsakat orsaken. Därmed startades företaget för att se till att det finns bra och ärliga hundfoder till våra hundar.

Buddy5Buddy4

Jag fick äran att få hem det här underbara fodret ifrån Buddy för att ge till Ginzo. Jag kan bara säga såhär: han älskar fodret! Han springer glatt varje morgon när vi vaknar till tvättstugan där jag förvarar dessa påsar och sitter alltid vänligt och väntar tills jag portionerat ut maten. Varje kväll när han inser att det är matdags skuttar han lyckligt upp från viloplatsen och äter med omsorg. Han njuter för varje tugga genom att blunda när han äter. Det är ett väldigt gott tecken!

Buddy3Buddy7

Buddy har fyra olika påsar och kan variera efter hundens smaklökar.

Dem har: Atlantic salmonfree range duckgrass-fed lamb och puppy.

Precis som många olika fodersäckar har även Buddy olika mått på sina säckar. Det finns smakprovs påsar som jag till exempel har fått äran att få prova och sedan finns det större säckar som håller betydligt längre.

Det står utförligt om varenda foder på deras sida vilket jag verkligen tycker om. Jag tycker det är så svårt att finna det rätta fodret för Ginzo då jag gärna vill läsa mer om fodret innan jag ger honom det. På Buddys hemsida kan du läsa om vilket foder som passar för just din hund genom att läsa texten bredvid fodret du tittar på. Dem har dessutom en ”hitta rätt foder” länk du kan klicka på och få mer stöd och hjälp inför ditt köp.

Buddy6

Jag gillar att Buddy tänker på deras råvaror och vad de gör fodret utav. Jag gillar att dem tänker lite extra på när dem gör fodret vad som passar till vilken hund. Det är bra foder som både ägarna och hunden tycker väldigt mycket om, det kan jag av erfarenhet säga. Jag kommer defintivt köpa fler foder säckar ifrån dem igen när detta fodret tar slut. Jag gillar att veta vad jag ger min älskade valp och jag gillar hur informationen på hemsidan är lättåtkomlig.

Riktigt bra företag och riktigt uppskattat foder!

68614507_397345687585559_774859477982642176_n

27 reaktioner till “Bra hundfoder

  1. Jag har provat mängder med foder genom åren, och byter titt som tätt 🙂 Torrfoder har jag dock gått ifrån nästan helt idag då en av hundarna fick en allergi.

    Helst av allt hade jag kört helt och hållet på färskfoder, men en av hundarna får fortfarande en liten del torrfoder. 🙂

    Gilla

  2. Det låter som ett bra foder, och Ginzo ser så sugen ut när han stolt poserar vid sin goda mat!😄 Det finns så mycket att välja på att det tar lite tid att sätta sig in i djungeln av foder😄

    Gilla

  3. Det här med foder är ju verkligen en djungel! Vi skulle egentligen vilja byta foder till något som är mer naturligt, men samtidigt så har Stina inga som helst problem med det foder hon har nu så känns som onödigt att exprimentera med annat då 🙂

    Gilla

Lämna en kommentar