Idag mår jag mycket bättre än dem senaste dagarna. Det känns hur underbart som helst att jag idag vågat mig ut på en längre promenad med hunden och kunnat aktivera honom själv utan sambons hjälp. Det har även varit skönt att kunna ta hand om disken utan att svettas ihjäl pga feber och det har varit skönt att slippa kvävas då jag behövde snyta mig förut non stop. Just nu är det väl hostan som besvärar mig mest men jag ska inte lura mig helt, ännu är jag inte helt frisk. Men lite vila de kommande dagarna så kommer jag att må prima inom kort!

Så sammanfattningen för dagen har varit att röja omkring i hemmet, aktiverat hunden medan sambon varit på arbetet. Jag har dessutom kollat klart på PLL som jag tycker är hur bra som helst. Verkligen en serie jag kommer att sakna nu när den är över. Men tänkte lite kort berätta om vad jag tycker om serien.

prettyyprettylittle

Pretty little liars tog mig med storm. Det är den meningen jag brukar säga till många då de frågar vad jag tycker om serien. Jag har inte velat se serien eftersom att jag tyckt att många hypade den så mycket. Jag ville inte vara en utav alla så jag valde att inte se den här serien men efter att ha läst mycket gott om den kunde jag inte hålla mig borta. Jag blev lyckligt förälskad i serien då den var både väldigt spännande men mysig på så många sätt. Det var spännande att få hänga med på deras jakt efter den hemska och brutala A och man hade skapat sig många terorier under seriens gång.

Något som verkligen gör serien bra är att den även fångade min sambos intresse. Min sambo som avskyr serier och tycker dem är bara för dramatiska och tycker det är bara tråkigt att titta på. Men den här serien blev tillslut vår grej som vi tittade på tillsammans. Hur mysigt som helst och händer så sällan så jag tar gärna vara på dessa stunder!

everybody

Bloggutmaning hos Orsakullan dag 10:

Jag anser att man fortfarande kan man bada i sjön/havet?
Nja, jag förespråkar aldrig att man ska bada i Sverige, då jag är en riktig badkruka. Det kan till och med gå så långt att jag inte badar när jag är utomlands. Jag och sambon var i Mallorca förra sommaren och vi badade endast i poolen två dagar på en vecka i max en halvtimme per dag. Inte mer. Dem enda gångerna jag verkligen skulle bada är om det är runt 30 grader varmt, men inte ens det lockade mig till badet i år.

Hur är ni? Gillar ni att bada och skulle ni anse att man kan bada nu med?

14 reaktioner till “Pretty little liars recension

 1. Jag gillar också PLL. Karaktärerna i serien är alla så speciella på sina egna vis. Jag älskar att bada men inte i sjön eller havet, bara i pool och då ska det vara minst 27 grader varmt i vattnet 🙂

  Gilla

 2. Så jobbigt med feber, hoppas det är bättre nu! 🙂
  Vad har hänt med händerna/ vad har du för ont?

  Sv: Ja träning gör ju alltid livet bättre i min mening och då har ju jag massa problem med kroppen 🙂 sen finns det ju träning i olika former 😉 alla behöver ju inte gymma eller springa.
  Jag tror absolut att regelbunden motion el träning är jätte bra för måendet<3

  Kram!

  Gilla

 3. Så skönt att du mår bättre, även om du inte är helt bra ännu. Men att slippa feber är ju iallafall ett stort framsteg.
  Jag har inte sett PLL, men det verkar vara en bra serie. Kul att ni båda gillar den och kan titta ihop😊
  Jag gillar att bada, men vattnet måste ha dräglig temperatur😆

  Gilla

 4. Kunde av någon anledning inte kommentera senaste inlägget så skriver här istället: Alltså låter ju hur kul som helst med tävlingen, minus regnet då såklart, haha! Hur länge fick ni sitta och vänta innan hundarna dök upp? Bara nyfiken på hur fort hundarna hittade er, om det handlade om en minut liksom eller en timme 😉

  Gilla

  1. Tack som meddelade! Det är nu fixat 😀
   Ja, det var väldigt roligt med en söktävling, men nog inget jag skulle vilja tävla själv med. Det tog inte så lång tid tack och lov. Max 20 minuter åt gången fick man sitta som figurant vid ett ställe innan hunden hittade dig, med tid inräknad för att föraren och hunden inte ska se vart vi gömmer oss. Sedan har varje hund 17 minuter på sig att hitta oss. Sluttiden för hundarna som hittade mig landade på ca 11 minuter och 14 minuter. Så det var skönt att inte behöva vara där allt för länge ;

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s