Fy fan så dåligt jag mår. Imorse när jag klev upp från sängen kändes det som om jag blivit påkörd och jag kunde inte ta mig upp. Jag lyckades ta mig upp så min hund kunde uträtta sina behov, sen ramlade jag ihop i soffan. Legat här den större delen av dagen med sambon mitt emot som tar hand om mig i största mån han kan. Regnet har även öst ned hos oss medan åskan och blixten har ekat under större delen av dagen. Så skönt att veta att man inte måste ut i detta väder när man är sjuk. Orkar knappt gå på toaletten idag, så mycket aktivering för stackars Ginzo har det inte blivit idag. Sambon gör så gott han kan!

Små sovit framför PLL idag och ätit sambons goda, påhittade gryta med nötfärs. Trist dock att inte känna smaken av allt det goda, men håller tummarna att jag mår mycket bättre imorgon!

I år ska jag eller har jag gått på kräftskiva, sant eller falskt?

Så lyder Orsakullans utmaning för dagen. Jag har inte gått på en ordentlig kräftskiva, men jag och sambon köpte hem en massa kräftor och frossade en dag i juli. Jag har dessutom planer på att ha en kräftskiva hemma hos mig nästa helg då min kära svärmor besöker oss.

6 reaktioner till “När man mår sämst får man se det positiva i allt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s