Vår månadsdag har firats in genom att jag blivit sjuk. Det är så galet tråkigt när man blir sjuk, men så är det tyvärr. Förkylning kommer även under en sommar så det är bara att stå ut.

Men eftersom att det är vår månadsdag tänkte jag fortsätta med dessa frågor som är så uppskattade!

61. När var sista gången du hade en djupgående samtal med din partner? – i princip varje dag. Mycket kring flytt, Ginzo och framtiden vi har många djupgående samtal om.

62. Håller du på några hemligheter som du är rädd för att låta din partner veta? – nej, jag har inga hemligheter som jag är rädd för kommer upp till ytan.

63. Tror du att din partners vänner och familj gillar dig? – ja, det gör dem. Det har dem till och med sagt under dessa åren ihop.

64. Känner du att din partner accepterar dig för den du är? – oh ja, det gör han!

65. Har ni sett varandras bästa och sämsta sidor? – ja, det har vi.

66. Har du någonsin funderat på att vara otrogen mot din partner? – nej aldrig! Jag ser det inte sunt att tänka att vilja vara med någon annan.

67. Har du någonsin funderat på att bryta upp med din partner? Varför? – ja, men inte för att jag inte vill vara med honom. Utan för att se hur underbart jag har det och jag älskar varje minut med min sambo. Skulle aldrig göra slut!

68. Kommer du att ljuga till förmån för din partners lycka och vart går gränsen? – absolut! Jag skulle ljuga för att jag vet att min sambo skulle må bättre utav en vit lögn. Men det skulle aldrig gå så långt att jag skulle ljuga om det är fel. Endast vita lögner är okej.

69. Är du i en relation bara för att du njuter av spänningen eller en känsla av att bli älskad och att någon bryr sig om dig? – nej, utan för att jag vill vara med min sambo ♡

70. Får den här partnern dig att glömma den smärtsamma känslan av dina tidigare relationer? – ja!

I går var jag iväg på jobbet från 14-16:30 och hjälpte till att utbilda den nya kollegan till mig. Det var spännande att få hjälpa till att utbilda trots att jag endast arbetat i en vecka. Men hon verkar väldigt trevlig och väl på plats fick vi höra att vi fått in en order och behövde tillverka mörkchoklad som vi såklart satte igång till idag.

Idag kom vi in till morgonen och gjorde klart chokladen. Det tog några timmar pga missförstånd med chokladmaskinens temperatur, men annars gick det hur bra som helst! Efter jobbet for jag hem för att vila i ca 30 minuter innan jag och sambon åkte vidare mot Ikea för att handla in saker till vårt badrum. Vi är så nöjda att äntligen få in lite möbler men ack så dåligt jag mådde inne på Ikea. Eller mår rättare sagt. Nu sitter jag i soffan, vilar upp mig och ska se på PLL med min fina sambo. Njuta utav en arbetsfri dag imorgon – trots att jag gärna hade velat åka dit!

Dagens utmaning hos Orsakullan:

Jag äter surströmming, sant eller falskt? Falskt. Jag har dock aldrig ätit det men hört så mycket om surströmming att jag inte ger det en chans!

12 reaktioner till “Sjukling

  1. Så tråkigt att du har blivit sjuk! Hoppas att du kryar på dig snart ❤ Du och din sambo verkar ha en fin relation. Vi har också djupgående samtal varje dag. Jag tror att det är viktigt att man tar sig tid att verkligen prata med varandra. Hittills har det fungerat bra sen åratal tillbaka😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s