Vardagar

Det har varit flera vardagar jag inte hunnit skriva om. Men det har varit vardagar som varit välbehövliga och vi är oerhört tacksamma att på tre dagar gjort klart allt som behövs i princip!

Den första augusti jobbade jag sista passet för den här veckan och hoppas innerligt att det blir fler pass den här kommande veckan. Jag och min kollega gjorde klart de order som skulle skickas iväg och sedan packade vi ned chokladen vi gjorde under onsdagen i kolli. Vi hann städa och göra det fint innan vi åkte hemåt och väl hemma fixade jag i ordning middagen jag handlade in och stöttade sambon som fixade klart hela dagbädden innan han åkte iväg på nattjobb.

Fredagen bestod utav att städa i princip hela förmiddagen. Mina föräldrar skulle komma runt 12:00 och jag ville göra det fint på dem ytor och platser i radhuset som det gick att få ordning på. När de kom åkte jag, sambon och mina föräldrar till Ikea för att handla in madrass till vår säng, sängkläder, kuddar, tecken, gardinstänger med mera. Sedan vidare hemåt för att fixa i ordning lite i hemmet innan vi satte oss ned och åt en god middag. Vi avslutade kvällen med att se på bilder från Övik, Mora och Östersund där mina föräldrar befann sig innan de kom till oss.

Under lördagen startade vi dagen med att träna Ginzo. Vilket han tyckte var hur roligt som helst! Vi tränade byteshandel och han var helt slut när vi var färdiga. Efter det tog jag och mamma tag i kaoset med alla flyttkartonger, sambons och mina kläder samt en massa annat till köket medan min pappa och sambo monterade hallmöbeln och början på vår säng. De satte även upp gardinen i vardagsrummet som blev hur snyggt som helst! Alla var totalt slut efter mycket kånkande till förrådet, slängandet av olika saker och vi kvinnor åkte iväg för att handla en massa gottis, och avslutade kvällen med grillning för första gången med vår grill. Tittade dessutom på Al Pitcher som är så himla rolig!

Idag avslutades helgen på bästa sätt: allt är i princip i ordning! Det finns i princip inget kaos kvar. Det är helt galet! Jag är otroligt tacksam för mina underbara föräldrars stöd och att dem mer än gärna tar sig tid att hjälpa oss under deras semester! Jag och mamma fixade det nödvändiga som vi inte fått undan samt städade radhuset medan min pappa och sambo monterade klart vår älskade säng och gardinenerna till sovrummet. Vi är så galet nöjda måste jag få säga! Nu sitter vi och myser med ett gott rosévin och ser på hammarbymatchen. Känns så skönt att kunna landa med ögonen och inte se detta kaos vi nu levt i så länge. Kvällen fortsätter med PLL och mys i soffan innan vi ska lägga oss och sova för första gången i vår gemensamma, stora säng!

67826689_484651848991193_4217941661751181312_n67705914_1428808643937995_1252413932392415232_n

Bloggutmaning hos Orsakullan

Varannan månad är jag med hos Madeleine som har startat upp en månadsvis utmaning det är frivilligt att vara med i. Jag tycker hennes utmaningar är himla roliga att följa men också skriva om så jag beslutade att hoppa på tåget under augusti månaden. Eftersom att jag nu inte skrivit ett blogginlägg sedan onsdags tänkte jag rabbla upp alla utmaningar här under.

1:a augusti: första augusti idag, hur känns det för dig?
Det känns bra. Jag ser fram emot flera pass på mitt jobb, ser fram emot att fixa i ordning inredningsvis i hemmet och ser fram emot att träffa flera vänner under augusti månaden. Så det känns bra!

2 augusti: ditt bästa tips för att komma tillbaka till skolan och jobbet.
Komma in i rutiner igen, det är nog det bästa tipset jag kan ge. Förbereda er dessutom med att köpa nya pennor, skrivblock och en massa annat till skolan och gör något extra roligt innan jobbet börjar du sedan kan drömma dig tillbaka till sedan.

3 augusti: fyra månader kvar till jul. Har du köpt julklappar ännu?
Jag läste den här utmaningen hos några andra bloggare igår och blev förvånad när jag läste frågan. Jag har då inte tänkt på att det inom några månader – som går väldigt fort – är det jul igen! Men nej, jag har ännu inte köpt några julklappar ännu. Börjar inte fören i november vanligtvis och börjar först och främst med födelsedagspresenter!

4 augusti: söndag idag, brukar du ha söndagsångest?
Nej och så långt jag kan minnas har jag aldrig haft söndagsångest. Jag har aldrig haft anledning till att ha söndagsångest ärligt talat.

67657222_2469598246592839_8687182293783019520_n67905857_470506263769338_270697537965391872_n

Hoppas ni haft en underbar vecka och fått en bra söndag idag!

26 reaktioner till “Bloggutmaning samt ordning

 1. Skönt då kaoset bara försvinner. Sitter här och funderar på i vilken ände jag ska börja i. Vill att allt ska vara klart innan min semester börjar.

  Gilla

 2. Det är såååå skönt när allt varit kaos och man äntligen fått ordning! Bästa känslan! Julklappar?! Nej, absolut inte! Jag vill inte ens tänka på att det kommer en vinter än 🙂

  Gilla

 3. Oj så ni har legat i, men så härligt både att få hjälp och att äntligen få ordning och reda!😄 Kan tänka mig hur mysigt det var att krypa ner i sängen!
  För min del känns det som om det vore ett år kvar till jul!😆 Det ryms inget annat än sommaren i mina tankar, så några julklappar är absolut inte ens påtänkta ännu😂

  Gilla

 4. Men va himla skönt att få i ordning! Vi flyttade ju in här för 3 månader sen så vet hur de är med allt slit, men blir ju verkligen bra sen 🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s