I samarbete med JK Armband

armband

armband1

JK Armband är en hobbyverksamhet som gör armband efter kundens önskemål. För de armbanden som säljs går 20 % av pengarna till välgörenhet så att köper man ett armband med budskapen ”fuck cancer” eller ”besegra cancer” går 20 % av pengarna till cancerfonden.

Vill man köpa armband ifrån JK Armband går man in på deras facebook hemsida alternativt deras instagram konto.

Jag gillar företaget just eftersom att jag tycker armbanden är väldigt stilrena och fina samt att du får bestämma själv vilken färg du önskar på armbandet och vad det ska stå på armbandet. JK Armband gör många armband som de säljer med flera fantastiska budskap som många kunder är väldigt förtjusta i!

När jag inledde detta samarbete tillsammans med JK Armband fick jag välja vilka färger jag önskade och vad det skulle stå på mina två otroligt fina armband. Det var ett enkelt val att välja min favoritfärg som passar ihop med min familjs fina namn som jag alltid kan bära med mig under festligheter så som vardagar.

armband2

Jag har förutom dessa två armband fått äran att starta en tävling för er. Vinsten är ett armband från JK Armband där ni får välja vilka/vilken färg/färger ni önskar på ert armband samt vad det ska ska stå på armbandet. Hur underbart är inte det?!

Så här gör ni:
Skriv att ni är med i kommentarsfältet.

Tävlingen avslutas i början på nästa vecka.

67818401_1761476020665971_9249461180039168_n

Här är direkt länkar till deras facebook hemsida samt instagram konto:

Facebook hemsida

Instagram konto

30 reaktioner till “JK Armband tävling

 1. Åh dom där är verkligen så fina, älskar att dom var så otroligt stilrena! Roligt att du tipsar om dessa fina! Massa kramar vännen 🙂 ❤

  Gilla

 2. Åh jag älskar sånna här små företag som samtidigt gör något bra 🙂
  Ska gå in och kolla deras instagram konto!!!
  Tack för tipset!
  Hade gärna varit med i tävlingen men jag bor utomlands så då får man kanske inte vara med?

  Kram kram

  Gilla

 3. Åh jag älskar sånna här små företag som samtidigt gör något bra 🙂
  Ska gå in och kolla deras instagram konto!!!
  Tack för tipset!
  Hade gärna varit med i tävlingen men jag bor utomlands så då får man kanske inte vara med?

  Kram kram

  Gilla

 4. Men vilket bra samarbete. Gillar att en del av pengarna går till välgörenhet. Jag gjorde mycket smycken förr men nu har jag inte tiden till att pyssla även om suget ibland kommer.

  Gilla

 5. Så fint att en del av intäkterna går till välgörenhet😊 Ett riktigt behjärtansvärt samarbete. Det är så roligt att göra pärlsmycken att det är beroendeframkallande!😄

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s