Idag gick det mycket smidigare på arbetet! De två första dagarna på arbetet är allt nytt och varken jag eller min kollega visste vad vi egentligen skulle göra. Men idag kändes det som om vi äntligen började få kläm på vad som ska göras och allt kräver inte lika mycket tid skönt nog. Så idag har vi gjort fler chokladkakor, packat ned och allt som står i arbetsbeskrivningen. Väl hemma sedan fixade jag och sambon ut allt från blivande gästrummet till sovrummet så att han kan montera ihop dagbädden inför fredag och jag aktiverade Ginzo. Sitter för närvarande och ser på friends och myser i soffan och skriver på min nya, underbara dator!

67534389_404749436822190_6738893486600224768_n

Idag är det slutet på juli månad. Det har både varit sjukt varmt den här månaden och det har varit underbara saker som jag och sambon hittat på. Jag tänkte lista upp det saker vi gjort under juli månaden och det jag hoppas på att få göra i augusti!

1 juli – sambon fick semester och vi fixade det sista i stugan och jag lämnade/hämtade min bil som hade uppdaterat mjukvaran av airbag under dagen.

2-7 juli – vi åkte till familjen i Stockholm och var där på semester och träffade släkt. Jag var även på arbetsintervju för arbetet jag idag arbetar med den 5/7.

7-14 juli – då åkte jag och hela min familj (bokstavligen) till Sälen. Spenderades i en underbar och lyxig stuga nära till allt. Vi gick väldigt mycket och njöt för varje dag som gick. Jag fick dessutom reda på den 11/7 att jobbet var mitt samt att den 14:e föddes mitt fjärde kusinbarn!

15-21 juli – Niclas sista semester vecka och det blev att fixa i hemmet då vi flyttade den 29/6. Vi har varit två turer till Ikea och monterat ihop mycket och stuvat undan rätt mycket där vi vill ha sakerna. Vi åkte dessutom iväg på vår allra första valpträff den 17/7.

22 juli – var vi på andra valpträffen. Vi var endast med en kvinna som har kullen bredvid vår och dem lekte fint ihop. Alltid roligt att se! Och riktigt lärorikt att träna ihop.

25 juli – då var jag på utbildning på arbetet jag nu arbetar för och det var även den här dagen min älskade hund fyllde hela 6 månader!

27 juli – då kom min underbara fina vän hit och umgicks. Alltid trevligt att träffas!

29-31 juli – då har jag arbetat mina tre första arbetspass på det här nya jobbet medan min sambo vgarit ledig och monterat ihop en massa möbler, en leverans kom från Ikea igår och lite saker flyttades till sopptunnor och förrådet. Vi fick dessutom grillen levererat hem till oss den 29/7. Lovely!67589629_1209351079188958_4472142775793483776_n

Vad hade jag hoppats att få göra den här månaden?

Jag hade faktiskt velat göra något mina föräldrar gör just nu – reser runt i olika städer och upplever en massa saker. Precis som jag och sambon gjorde år 2017. Men jag är ändå nöjd över vad vi har gjort den här månaden. Jag hade dock velat plocka lite jordgubbar och besökt en ö vi har här som jag hört mycket gott om. Men det är fortfarande sommar nu i augusti och vi hinner säkert med att besöka både ön, plocka jordgubbar och annat.

Hur har er månad varit?

12 reaktioner till “31 juli 2019

 1. Låter som en fin månad 🙂 Tiden går så himla fort bara. Vi har också haft en bra månad. Har åkt runt lite i Skåne och varit på Liseberg 🙂 Kram

  Gilla

 2. En sån händelserik och bra månad du har haft, även om jag förstår att det har varit slitsamt att flytta😊 Sälenveckan lät hur mysig som helst!
  Det ser ut att vara väldigt goda chokladkakor du gör!😋 Vet inte om jag hade klarat det jobbet om jag inte hade fått äta av godsakerna😆
  Juli har varit en skön månad för min del. Vädret har varit allt från uselt till jättevarmt, och jag har sett mycket. Ska försöka ta tag i skrivandet och berätta lite. Har bara haft telefonen att blogga med i veckor, och ofta galet seg mottagning😬😄
  Tur iallafall att vi har fortfarande har sommar kvar att njuta av❤️

  Gilla

 3. Oj, jag tycker ändå det verkar som du har gjort en hel del i juli! Själv har jag bara varit ledig. Var två veckor i stugan, en dag med släkt och familj i Visby, syster och hennes sambo hade sin inflyttningsfest, jag var en helg i Kalmar och en kompis var här från Stockholm. Nu har jag börjat jobba igen, men det känns ändå helt okej tycker jag.

  Vad är det för jobb du har nu? Hänger inte alls med här känner jag, så du får gärna uppdatera mig!

  SV: Ja det är kämpigt, men vi visste redan från början att det här året rent resultatmässigt skulle bli tufft och det har det också varit. Klart det är tråkigt att inte vinna, men det är bara att kämpa på, för ett lag är aldrig starkare än dess svagaste länk.

  Gick allt bra där med de sista tentorna och uppgifterna innan sommaren?

  Ta hand om dig!

  Gilla

 4. Du ser ut att ha ett roligt jobb! Vilken arbetstitel har du? 🙂 Hur länge har du anställning där? Är det tillbaka till skolan om en månad?

  Svar: Ja, vi är mycket förväntansfulla inför bröllopsdagen! Man får inte kasta ris eller blombad utanför kyrkan med hänsyn till fåglarna samt miljön/nedskräpning.

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s