Nu var det ett tag sedan. Det har varit ansträngande dagar och en trött Lina. Mycket att tänka på, speciellt igår och idag. Men det är också roligt att ha något att göra och inte bara sitta hemma under sommaruppehållet från universitetet.

I lördags var jag ute med min lilla valp (eller säger jag stora valpen?!) och fixade i ordning i hemmet innan min bästavän kom hit. Tillsammans mös vi ute på baksidan med ett glas rött vin och pratade om allt och ingenting. När sambon sedan kom hem spelade vi TP tillsammans och åt middag framför our planet. Jempan åkte inte hem fören klockan 21:00 och resten av kvällen förblev lugn hemma i soffan framför PLL.

I söndags jobbade sambon och jag var hemma med Ginzo. Tog en långpromenad på morgonen innan hettan slog till, handlade mängder av isglass bland annat och fixade upp lite flyttkartonger. Det blev en lugn kväll när Niclas kom hem, inget speciellt hände den här söndagen utöver en lugn och skön dag inför första arbetsdagen.

vindruvor

Igår var det som sagt första arbetsdagen och skönt nog var jag tillsammans med en kollega som jag träffade för första gången i torsdags. Skönt att vara två på vår allra första arbetsdag och tacksam att jobbet säger att vi kan vara tillsammans vid inlärning bland annat. Vi vek kartonger till chokladen vi påbörjade att smälta innan vi gick hemåt igår och har packat de ordrar som ska skickas iväg till olika företag. Det var mycket som hände och eftersom ingen av oss visste hur choklad maskinen fungerade tog det lite mer tid än vad vi trott och jag kom inte hem fören 20:10. Sambon behövde akut åkte iväg och handla snus bland annat och vid 21:00 for vi iväg för att handla in nya lampor och lite annat och tog med oss hem mat från MAX. Klockan 22:00 fick vi i oss all mat framför PLL. Helt galen dag och gissa om jag var trött?!

67343950_932930223728468_5998945577268674560_n

Idag var andra arbetsdagen och hej och hå vad mycket som hänt! Även den här dagen tog det längre tid med chokladen än vad vi trott och vi fick ihop hela 6 timmar på jobbet idag eftersom att allt är nytt. Vi har vikt alla kartonger till chokladen som ska fixas med imorgon och sedan har vi gjort chokladkakorna. Vi har dessutom fixat iväg en order och beställt en ny och lagt in mer choklad. Herrejösses, tiden går så galet fort kan jag lova er! Men himla roligt är det trotts att vi är nya på jobbet. Men inom kort lär man sig!

Här hemma har Ikea levererat våra utemöbler, säng och dagbädden. Ska bli så skönt att få allt monterat så att allt börjar nå sitt lyckliga slut. Sambon har dessutom lyckats få in mycket i förrådet och monterat ihop några av de saker vi fått idag samt satt upp lamporna i hallen. Helt underbart att komma hem till! Nu ska vi fortsätta vår kväll i soffan framför PLL med en kaffe i handen. Nu har det varit så varmt dessa dagar att det nu blev kyligt igen. Rätt skönt om ni frågar mig!

Hoppas att ni har det bra, alla fina!

4 reaktioner till “Day’s at work

  1. Skönt att höra att du gillar arb, kul också att utemöblerna kommit.. Själv har jag gäster fr Ukraina, utflykt idag.. Ha det bra, 😉..

    Gilla

  2. Hur kan du hålla dig från att inte äta chokladen när ni jobbar? Låter som det började rätt intensivt för dig. Vindruvor och bilar är riktigt gott. Det förtjänar du 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s