Och dagarna bara fortsätter forsera framåt medan knappt något har gjorts här hemma. Nej, ingenting alls den här onsdagen. Både jag och Niclas behövde ha en relativt lugn dag på soffan, utöver att jag varit ute på promenad med Ginzo. Vilade upp oss i soffan framför Pretty little liars som jag nu fått min sambo att gilla och tycka är spännande. Han har tillåtit mig att se nu under kvällskvisten, då är serien bra. Eller så är han bara kärleksfull, who knows?

Vid 16:30 befann vi oss på brukhundsklubben för att träna vår lilla Ginzo tillsammans med andra ägare till valpar. Det är ingen kurs, utan det är en kvinna som har en malle från kullen bredvid vår som startade den här träffen som alla är bjudna till. Vi har inte lyckats finna tid för att följa med tidigare, men idag lyckades vi ta oss dit. Vi övade på kontakt, bytes handel vid leksaker och budföring. Det gick väldigt bra, speciellt budföring. Vid bytes handel fick han sig ett bett på min axel, tyvärr, ha ha. Ett blåmärke, inte mer än så. Efter övningarna (inklusive passivitet) tog vi oss en promenad där Ginzo fick testa spåra för första gången. Eftersom vi inte åkte ifrån klubben fören efter 19:00 handlade vi på MAX och nu myser vi åter i soffan framför PLL. Hoppas ni haft en fin onsdag idag!

4 reaktioner till “First training day

  1. Vad spännande att gå på kurs! Hoppas det ska gå bra!

    Jag har varit lite frånvarande ett tag och det har inte gått att komma åt min blogg men nu är jag igång igen men ligger nu hos en ny portal så in och kika på min nya blogg(min egna domän kommer snart vara igång men kör på nya bloggadressen så länge) 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s