God kväll allihopa och välkommen tillbaka till flyttstöket!

I söndags kom vi hem ifrån Sälen och tillbaka till flyttkaoset. Vi båda var alldeles för trötta för att göra något, så enkel middag och löften på att fixa i huset dagen efter. Vilket vi förstås gjorde igår och idag. Igår blev det att starta veckan genom att ändra på dem tunga möblerna. Kallax möbeln fick åka ut till vardagsrummet, skrivbordet till hallen mellan våra två gamla byråer. Vårt avlastningsbord i köket fick sig en plats och även matbordet, men än kan det ändras ifall det behövs. Efter allt flyttstök orkade vi inte mer än att ta en timmes promenad i regn och rusk och jag somnade i soffan framför filmen daddys home 2. Galet bra film, men jag blir så himla trött om kvällarna att ingen är förvånad över att se mig utslagen i soffan 21:00.

Idag (tisdag) har det inte varit bättre väder, utan det blev såklart min nya regnkappa som kom på. Tog en morgon promenad med Ginzo, annars har jag och sambon fått undan väldigt mycket från sovrummet så att vi faktiskt kan sova därinne. För tillfället sover vi i vår underbara MIO soffa som vi köpte 2017. Älskar att vi åter fått den i vår ägo, då den var alldeles för stor för stugan och fick stå kvar i vår lägenhet i Stockholm i ca 6 månader. Men nu står det mesta av flyttkaoset i vårt blivande gästrum och under våra ”pauser” har vi måttat varenda millimeter av huset för att få rätt saker hem från Ikea. Nu har vi funnit saker från Ikea vi önskar att få hem, nu gäller det bara att beställa och åka dit för att se med egna ögon. Kom nyss hem från en långpromenad med Ginzo och sambon och ska fortsätta se klart på Emoji filmen på Netflix. Nu blir det en fortsatt lugn kväll så får vi se ifall vi fortsätter att sova i soffan eller inviger vår gamla säng i vårt nya sovrum i natt.

3 reaktioner till “Flyttstök igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s