Under lördagen och näst sista dagen i Sälen beslutade sig jag, min sambo och min bror oss för att ta det lugnt medan mamma, pappa och Jensan badade på ett äventyrsbad. Skönt att bara ta det lugnt i stugan, spendera tid med hunden och så spelade vi såklart chicago. Under dagen var det både strålande solsken och galet varmt till ösregn. Gissa vem som var ute med hunden i detta ösregn? Jo men visst var det vi! Trevligt att ha en kappa som fungerar.

Till kvällen sedan åt vi alla sex på O’learys. Riktigt gott, samtidigt som det inte var det godaste vi ätit. Väldigt speciellt var det då personalen knappt såg oss, tog rätt lång tid och så vidare. Vi fick vara lite okänsliga och vifta oss till deras uppmärksamhet. Annars var det trevligt att gå ut och äta och till kvällen vart det samma som resterande dagar.

Igår, söndag, var det dags att åka tillbaka till respektive hem. Men innan vi åkte åt varsitt håll bestämde vi att vi skulle spela discgolf i Mora (Hemus). Banorna var helt okej, men myggen/bromsarna var överallt och vi blev i princip uppätna. Jag fick avsluta efter halva banan då jag är allergisk men killarna fortsatte medan jag roade min lätt aggressiva hund. Han mådde nog inge vidare av solens varma strålar, stackarn.

Vid 12:30 begav vi oss av hemåt igen till sköna Örebro. Och wow vilka vägar vi fick åka på! Vi njöt för fulla drag med AC:n igång till vackra vyer och underbara vägar. Vi tog en avstickare till Loka Brunn för att se oss omkring och möttes av den här underbart fina bron bland annat. Galet vackert! Väl hemma sedan åt vi räkor och aioli på baugette och mös framför stranger things. Jo, vi var ute i världens busväder också (blir som ett barn när det åskar..) men klarade oss från det värsta tack och lov. Somnade gott i min underbara soffa från Stockholm. Love it!

5 reaktioner till “Last days at our vacation

  1. Åh vilka mysiga dagar ni verkar ha haft, så roligt att få hänga med på dom här på bloggen. Loka Brunn är ett ställe jag verkligen skulle vilja till. Massa kramar 🙂 ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s