Fredagen startade väldigt bra, för alla parters skull. Eftersom att vi inte lyckades hyra några down hill cyklar under torsdagen, gick vi dit tidigt på fredagen med en bokning på fyra cyklar. Dessvärre var en cykel som skulle vara anpassad för mig borthyrd och fick testa en cykel min sambo och pappa (på 171 cm lång) och det gick ju inge vidare på mina 148,7 cm. Jag fick då avstå från att köra down hill tyvärr, men jag stod gladligen och tittade på min bror, pappa och sambo. Min brorsdotter fick hyra en contry cross som hon kunde köra på vanliga vägar, vilket verkligen uppskattades. Vi varierade med att vara hemma med Ginzo och stå ute i solen och titta på när andra cyklade, vilket var roligt det med förstås!

Till lunch åkte vi allihopa gemensamt upp i sittliften till toppstugan, där vi åt en god lunch. Sedan tog vi liften ned igen, vilket kändes tabu ha ha. Men det var en upplevelse i sig! Jag och mamma valde att sätta oss på en uteservering efter lunch för att njuta av en god öl och en glass innan killarna var klara. Då lämnade vi in alla fyra cyklar, köpte lite plockmat från ICA och körde lite after bike. Super mysigt!! Det har varit så galet varmt igår att jag är så bränd, även fast att det inte gör ont. Dock har eksemen kommit tillbaka, trist nog. Ska bli skönt att få komma hemåt igen imorgon då jag glömt min kortisonkräm och behöver smörja in mig till kvällen.

Resten av kvällen slutade på samma sätt som varje kväll den här veckan. Himla mysigt minst sagt! Det roligaste med att spela chicago är att vi skrattar så ljudligt allihopa när vi spelar kortspelet. Glädjs av andras lyckande och misslyckande, precis som jag skrev tidigare den här veckan. Galet mysigt!

Jag vill även meddela att jag lyckats få jobbet jag var på intervju förra fredagen! ✌

Det ska bli jätte kul att få jobba lite, nu när jag inte jobbat på ca ett år. Det är en timtjänst, så det kommer att passa bra då Niclas är ledig, jobbar mindre timmar eller då jag inte har något plugg att sköta. Ska bli väldigt spännande att få testa arbeta med något jag aldrig varit utbildad i! ♡

2 reaktioner till “Biking in Sälen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s