Dag fyra i Sälen bestod utav att njuta i solen (var över 24 grader varmt) och vi shoppade ordentligt igen. Morgonen startade med att vi gick upp för att hyra down hill cykeln men förgäves. Det var tydligen mer populärt än vad vi trott och fick gå hem igen, utan cyklar och bokade online till morgon dagen. Istället för att cykla nedför skidbackens grönska tog vi oss till Experium för att hyra boule till killarna och sparkcykel till Jenny. Medan de roade sig satt jag och mamma och solade. Efter att ha myst och roat oss tog vi oss till Stadium för mer shopping där jag och Niclas kom ut med matchande regn/vind jacka plus byxor till det, jag köpte en fleecetröja och Niclas köpte skor och shorts. Sedan blev det mysstund hemma, Marcus och pappa byggde en del av en lastbil av lego medan vi andra spelade. Efter middagen spelade vi chicago till sent och jag är riktigt vidrig på spelet, ha ha.

Vår stora, fina kille. Han har nog det så underbart här i Sälen där han får titta ut på alla spännande människor genom dessa panorama fönster. En riktig bjässe är han nu, får många fina kommentarer om att han nu är så stor. Det syns verkligen ♡

3 reaktioner till “Chilling adventure

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s