Dag tre i Sälen passade vi på att göra något som roade både barnet, hunden och oss vuxna. Första äventyret startade vid 11:00 då vi tog en promenad till höghöjdsbanan. Niclas gick ett varv runt och ledarna blev så impade att de lät Niclas gå ett extra varv, vilket han tackade nej till. Vidare for vi till Hundfjället för att besöka trollen och äta lunch mitt i backen, bland trollen. Det var jätte trevligt att gå uppför backen och titta på alla troll jag bekantade mig vid som barn, men jag blev oerhört besviken då de tagit bort stugan de öppnar för endast riktiga trollungar. En stuga som gett men för livet ha ha.Efter Hundfjället drog vi vidare till en affär där jag fick med mig en super fin Ernst vas och en massa roligt till hemmet från Hemköp. Väl hemma sedan tog vi det lugnt innan vi allihopa begav oss ut för att köpa oss en glass bland annat och gick sedan hem och spelade chicago. Ett kortspel jag är en riktig höjdare i! Vid 00:00 gick vi och lade oss, trötta som varje natt när vi spelar till efter midnatt.

4 reaktioner till “Trollskogen

  1. Alltså haha, ser ni själva hur mycket eran hund växer eller?!
    Vet att med Alfons så såg man det knappt när man har dom varje dag.. Men andra påpekade det hela tiden 😀 haha så roligt att se! 🙂 Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s