Andra dagen i Sälen beslöt vi att ta oss uppåt för en skidbacke (minus snö). Efter att ha fixat matsäck och allt vi behövde ha med oss uppe på toppen och sedan promenerade vi uppåt för Gustavsbacken. Rätt tungt var det måste jag erkänna, men stor eloge till oss alla sju som rätt enkelt tog oss uppåt till toppen. Väl uppe på toppen vandrade vi vidare till Stensjön där vi slog oss ned oss i gräset för att äta lite lunch. Till kvällen satte sig jag, Niclas, min bror och min pappa oss vid bordet och spelade plump och chicago. Vi har nog aldrig skrattat så mycket som vi skrattade igår vid kortspel. Pappas alla roliga miner och grimaser, alltid roligt att glädjas av andras lycka och misslyckande, ha ha. Gick och lade oss efter klockan 00:00 och då var jag bra med trött – nästintill övertrött.

Summa summaru – väldigt bra dag!

Min vackraste pojkvän som ständigt överraskar mig. Jag och Niclas gick separerade vägar för att han ville vandra vidare medan jag gick hemåt och då kom han hem med egen plockade blommor. Älskar att bli överraskade på ett sådant fint sätt ♡

4 reaktioner till “Dag två i Sälen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s