Igår var den första dagen på vår semester här i Sälen. Det blev att ta flera långa promenader och shopping. Efter god sömn i sjukt sköna sängar tog vi oss en skön promenad i duggregn för att se oss omkring. Jag och min familj är minst en gång per år uppe i Sälen under vintertiden och nu var vi intresserade av att se hur det ser ut under sommartid. Vi gick bland annat och tittade på hur det ser ut under sommartid vid vår stuga, vi tittade vid vissa backar vi brukar åka skidor på, tittade på cyklisterna som kör down hill och tittade på höghöjdsbanan sambon är intresserad av att göra. Mellanlandade hemma för lunch innan vi var på språng till Fäboden där det finns hästar, getter, kossor och höns. Jenny fick även rida på en liten shetlands ponny innan vi drog vidare mot Stadium outlet för shopping. Både jag och Niclas hittade en massa fint – jag hittade bland annat en regnjacka, ett par skor och två basictröjor. Himla fynd man kan göra här på outleten! Efter det åkte vi vidare till stugan igen, åt middag och tog det lugnt innan vi mellan 20-22:00 spelade bowling. Super kul, även fast det gick sämre än vad det brukar göra. Efteråt mös jag, min bror och sambo lite innan jag somnade innan 00:00.

Sov gott! ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s