Hallå gänget! Underbar dag idag tillsammans med familjen. Startades tidigt och planerade inför dagens resa och sedan tog sig jag och min lilla familj oss ut på en härlig promenad. Blev sedan att packa och vid 15:00 satt vi i bilen mot Sälen. Vi stannade två gånger (vid Gävle för att kissa och i Rättvik för middag) och var framme klockan 22:00. Sjukt fin stuga vi hyr den här veckan! Lyxigt dessutom att komma hit under sommartid, då jag och min familj har varit här sedan jag var barn, under vintertiden. Hoppas att det blir lika mysigt som under vinterhalvåret!Vi åt middag i Rättvik på en pizzeria som heter Bella pizza som har vunnit pris för Nordens godaste pizzor. Jag tror jag hade allt för höga förhoppningar, då jag kände att pizzan var god men inte så god. Anjas vedugnspizza i Stockholm är helt klart den godaste pizzan hittills! Är man i Rättvik rekommenderar jag såklart för att testa pizzan, trotts att jag blev smått besviken.Nu ska vi titta på fotboll, jag ska umgås med min bror och sambo innan jag blir så trött att jag måste ta och sova. Ginzo väckte mig bland annat med att spy två gånger idag, lillen då…Hoppas ni haft en fin söndag idag ♡

6 reaktioner till “Vaccation with my family

  1. Så mysigt! Och gött med pizza även om förväntningarna inte nådde enda upp 🙂 Sv: ja men härligt med lite större och mer centralt 🙂 härligt att höra att det går bra 😃 det är super! Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s