66450987_523600705049028_2209816233488941056_n

Idag firar jag och min sambo hela 5 år och 7 månader ihop. Det är helt galet hur tiden bara går! Men ack så mysigt och underbart att få uppleva så mycket med honom. Det händer mycket i våra liv och vi har ändrats mycket sedan vi var 17 år. Vi äger en hund tillsammans, vi har hunnit att flytta hemifrån ihop, vi har flyttat till en ”ny” stad och även flyttat ytterligare en gång till i samma stad, jag studerar och en massa annat roligt!

Det var nu två månader sedan jag nu gjorde dessa inlägg och tänkte idag bjuda på lite fler parfrågor!

51. Argumenterar ni ofta och varför? – ja, men inte mer än vad ett par bör göra. Vi har beslutat att vi ska prata ut med varandra om det är något vi stör oss på eller liknande. Bättre att reda ut sakerna på en gång än att lägga problemen på en hylla och som blir ett problem senare.
52. Brukar du göra uppoffringar för din relation? – alltid! Jag ser oftast till så att Niclas får göra det han vill göra och så är jag med vår hund. Ett exempel är då Niclas vill spela discgolf med min bror och då stannar jag hemma så han kan få spela.
53. Har du någonsin bett om ursäkt för något som du gjort fel mot din partner? – såklart jag har. Jag har både sagt dumma saker, betett mig konstigt och så vidare som Niclas såklart ska få en ursäkt för ifall att jag har gjort något.
54. Förlåter du lätt din partners misstag? – ja, men det beror ju helt på vad misstaget beror på. Likadant kan han säga elaka saker ibland (man är ju bara mänsklig) och då finns det ju såklart förlåtelse att ge i överflöd. Men skulle han göra ett misstag som är stort (t.ex. otrogen) skulle jag aldrig förlåta honom.
55. Blir du lätt arg för små misstag som din partner gör? – nja, beror helt på återigen. Ja, blir jag riktigt sårad kan jag bli lätt arg eller när jag känner att något är orättvist. Men nej, oftast försöker jag tygla min ilska då jag har kort stubin.
56. Respekterar ni varandras tro? – nej, ha ha! Jag vill tro att det existerar något efter döden, men Niclas tror absolut inte på det.
57. Är det verkligen nödvändigt att veta allt från din partners tidigare relationer? – nej, absolut inte. Jag tycker det är intressant att veta vad Niclas har gjort tidigare innan vi träffades men det är absolut inget krav.
58. Tror du att du kommer vara tillsammans med denna partner under en mycket lång tid eller till och med för evigt? – ja, det tror jag. Jag tror jag och Niclas kommer vara ihop för alltid!
59. Hur känner du dig när din partner behöver lämna dig under en tid på grund av arbete eller liknande? – om han måste åka iväg för att arbeta/studera så accepterar jag det. Jag accepterar ifall att han vill åka iväg med vänner eller familj och så vidare.
60. Kommer du att säga förlåt till din partner även om det inte är ditt fel? – ja, faktiskt. Hänt flera gånger då jag fått höra att det är mitt fel fast att jag vet att det inte är det, så säger jag förlåt bara för att och likadant tvärtom.

20190706_1016395805096820890960721

6 reaktioner till “5 år och 7 månader ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s