Hallå gänget! Härliga lördag bjöd på kalas, hundträning och massa mys. Vi startade dagen med en härlig långpromenad där jag och Niclas övade koppelträning med selet. Gick rätt så bra på en gång, visst drar han fortfarande men tillsammans ska vi vara konsekventa och försöka så mycket vi kan!

Vi satte oss mitt i skogen och tog lite familjebilder. Kan då aldrig bli fel. Vid 16:00 kom alla gäster hem till oss för att fira min pappas mormor som idag blev hela 90 år! Hon vart nog hur nöjd som helst och barnbarnen (pappa och min faster) bjöd på tre rätters hemma hos oss. Super gott! Vi blev tyvärr tvugna att stänga in Ginzo idag i ca 3 timmar då min kusin är dödligt rädd för hundar. Jag var lite orolig att det inte skulle gå så bra, men efter att ha gnällt lite tog han det rätt bra, vilket värmde oerhört i mitt hjärta ♡

Nu ligger jag och pappa och myser i soffan, mamma nattar Jensan och killarna är ute och spelar discgolf. Dem är nu inne på fjärde rundan för dagen, det är ju helt galet! Blir nu att försöka leta resor till nästa vecka då vi vill hitta på något under veckans gång. Önska oss lycka till alla fina och hoppas ni också haft en fin lördag idag!

5 reaktioner till “Party for the lady

  1. Godmorgon fina! Alltså wow vad fin du är, du klädde så bra i den outfiten! Låter ju supermysigt att ni satt er i skogen och tog familjebilder! Det blir alltid vackrast bilder ute tycker jag! Massa kramar till dig 🙂 ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s