Idag känns det som första dagen vi gjort något under vår semester, utöver att vi åkt till Stockholm för att spendera tid med min familj. Tidigt imorse (9:30) åkte vi in till stan för att titta på sele till Ginzo. Hittade en favorit men vi tog inte med Ginzo in och vågade inte chansa och tänkte att vi tar det efter att jag varit på intervju.

Hade intervju klockan 11:00 idag vid stadshuset. Det var en annorlunda intervju då vi satt på ett cafe och inte på ett kontor/stället man ska börja arbeta på, vilket kändes rätt avslappnande och skönt. Kändes bra, så återstår nu att se om jag får en vid behovs anställning till hösten.

Idag fick Ginzo träffa på min kära kusin, hennes barn och deras hund Izo. Det var jätte härligt att få träffa en uppfostrad hund på 5 år VS min valps unga 5 månader på inlärning. Dem gick jättebra ihop och sade Izo ifred lyssnade vår fina valp med detsamma. Senare hann vi även träffa på min moster och hennes mans hund som också är en vuxen hund och likadant där gick Ginzo och Chacha bra ihop! ♡

Vi kom till Bålsta klockan 12:40 och åt pizza ihop. Lät hundarna få tid att lära känna varandra medan vi njöt av en kopp kaffe och pratade lite innan vi gick ut på en promenad. Vid 16:00 satt vi åter i bilen på väg till Stockholm igen där vi mellanlandade vid Högdalen för att hämta ut badkläder och lite saker på Apoteket. Väl hemma hos mina föräldrar sedan släppte den hemska huvudvärken och illamåendet jag tidigare haft i timmar skönt nog efter att ha ätit lasagne till middag. Mums!

Innan vi åkte till Bålsta idag stannade vi vid Barkaby för att köpa in ett sele till vår älskade Ginzo. Tyvärr fanns inte den sele vi egentligen ville ha, men vi gjorde det bästa utav saken och köpte denna gröna sele som verkar jättebra och fick 30 % rabatt. Not bad! Han fick förstås nya ben, nya leksaker och en aktiveringssak. Jätteroligt och aktiveringsleksaken hajade han på en gång!

Nej nu blir det till att sova då vi imorgon ska ha ett problematiskt 90 års kalas för min kära gammel mormor. Sov gott alls sötnosar ♡

7 reaktioner till “Tense day with fun

  1. hoppas den blir bra såg jätte bra ut
    härligt o träffa kompishunar oxå
    ja tack det går framåt ingen direkt feber men känner mej sjuk o febrig ännu liksom slö men bättre tack

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s