What a day. Det har varit både en känslomässig dag och hunden har haft litet bakslag. Det börjar känna som om han trotsar mer och mer för varje dag som går, så han börjar väl komma in i det stadiet nu. Idag på promenaderna är han lite lugnare med Niclas men ute med mig och min familj drar han så in i helvete och är speedad hela tiden. Han blev till och mer smått aggressiv. Avskyr sådana dagar, men man får ta och acceptera att han är en valp under inlärning helt enkelt.

Annars har jag spenderat dagen med hunden och PLL idag igen. Sambon åkte iväg klockan 13:00 för att möta min bror och sedan lastade de in alla våra möbler från Stockholm till Örebro. Nu är de åter hemma medan jag umgåtts med resterande familjen och tittat på black panther. Eller en del av den filmen, hihi.

Nu blir det sänger då jag har en intervju imorgon och förhoppningsvis hittar vi på något intressant imorgon så som att träffa min kusin eller gör lite ärenden.

8 reaktioner till “Bakslag eller?

 1. Stort lycka till med intervjun idag!❤️
  Jag vet inte om du vill ha några goda råd, men om inte är det bara att säga ifrån😊 Det kan vara väldigt krävande (beroende på individ och ras) att uppfostra en hundvalp, och hanhundarna har jag erfarit kan vara lite extra ”viljestarka”. Konsekvens och tajming är superviktigt, och då även att ni som uppfostrar valpen gör likadant. Valpar är som människor/barn, dvs testar gränser och gör det dom kommer undan med. Ibland tänker man inte t ex inom en familj på att man gör lite olika, för nyanserna kan vara små men det märker valpen. Den ena kanske t ex säger ifrån precis när ett oönskat beteende påbörjas, medan den andra kanske säger ifrån när det oönskade redan är gjort. Den ena kan tillåta lite mer än den andra, och kanske ser mellan fingrarna ibland med sånt som valpen inte får göra. När man går ut ett helt sällskap med en valp kan det ofta bli lite ”stimmigt” kring valpen, med både vuxna och barn som pratar med glada röster och kanske busar med valpen ibland. Då blir den lätt uppvarvad jämfört med om man går ensam och har sitt fokus på kontakten med valpen. Dessutom har valpar ganska begränsad tid som dom kan hålla fokus, och när det tar slut och det lilla huvudet är trött kan t ex olydnad uppstå.
  Puh, det här kan bli hur långt som helst, så jag ber om ursäkt om det blev för mycket. Hundar har varit en del av mitt liv ända sen barndomen och fram tills för något år sedan, så ämnet ligger mig så varmt om hjärtat❤️

  Gilla

 2. Lycka till nu gumman 🙂 Det kommer gå bra, de vet jag ❤ sv; Ja jag har alltid varit en skogsmulle, följde med ut i skogen med pappa då han jaga älg men sov i bilen sen (var så liten) plockat hjortron, lingon, blåbär ja men skogen är mitt liv 😉 Ja men det låter helt underbart gumman 😀 Vad kul för dig ❤ Kramis

  Gilla

 3. Svar: Tack, vad roligt att du gillar bilden som Yasmine har tagit på oss. Fler bilder kommer att visas.Jag tycker absolut att du ska be Yasmine föreviga tillvaron ni har nu, du och Niclas med hund.

  Tack för att du uppdaterade mig om er flytt. Hoppas att ni kommer att trivas väl i nya boendet.

  Önskar dig en fin helg.
  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s