Nu har vi efter idag tagit en välförtjänt ledighet från uppackningen. Det måste nog vara ett av det jobbigaste, förutom flyttstädet! Men medan Niclas målade i förrådet passade jag på att få upp textiler, kläder och liknande på ”rätt plats” innan vi kånkade ut en hel soffa och en förvaringsmöbel ut till förrådet. Efter det packade vi snabbt och var sedan på resande fot till mina föräldrar i Stockholm!

Packat för hur länge som helst och hoppas att vår resa till Stockholm inte blir den enda resan just nu, utan att vi drar vidare sedan med eller utan familjen. Återstår att se. Var framme i Stockholm vid 20:00 och hunnit säga hej och se en film innan alla gick och lade sig. Imorgon blir en fri dag från allt flyttstök tills torsdagen. Hoppas på en lugn och fin dag imorgon!

Hoppas er tisdag varit bra ♡

5 reaktioner till “Flyttstök dag 7

  1. Det är verkligen jobbigare än vad man tror när man väl flyttar, roligt med jobbigt haha. Man behöver verkligen få andas när man flyttar! Massa kramar 🙂 ❤

    Gilla

  2. Oj oj, dagarna går och flyttstöket består😆 Att flytta är verkligen jobbigt! Så skönt för er att ta ledigt ifrån det, och göra något roligt istället😊 ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s