tugn

Det är med en stor sorg och glädje över att säga att vi nu flyttat ut helt! Vi har inget kvar i stugan och har även lämnat tillbaka nycklarna. Sorg eftersom att efter allt hemskt som hände under hösten har detta varit min trygghet och mitt hem. Jag har trivts så bra och ögonen vattnades när jag sade hejdå till mitt gamla hem. Samtidigt är jag väldigt lycklig över att vi äntligen är klara med stugan. Det var alldeles för litet och vi ville och behövde ha det större. Jag har nu bott (och sovit) här i nya bostaden sedan fredags och jag är så glad över att ha flyttat och det ska bli spännande med nytt äventyr! ♥

Ginzoo

Igår var vi i stugan från klockan 16:00-20:30. Vi stängde av kyl- och frys och torkade ur frysen eller vad det nu heter. Ginzo var mer än gärna behjälplig när det kom att rensa bort isen från frysen haha. Efter att vi tackat för oss och lämnat tillbaka nycklarna, åkte vi hemåt med mat från MAX och mös till det i soffan. Det var med stor glädje över att få ha sambon hemma då han annars åkt iväg på nattjobb under hela flytthelgen. Det ska bli så härligt med att han nu har semester och hoppas vi hittar på en massa roligt under dessa tre veckor!

Tidigt igår på morgonen lämnade jag in min bil efter att sambon tvättat Zorro lite ytligt på återkallning. Jag fick ett brev om att jag behövde lämna in min bil på verkstaden eftersom att det behövdes göra en mjukvaruuppdatering av airbagen. Lyxigt var det dessutom när det var gratis! Så nu behöver jag bara vänta lite mer än en månad för att bilen ska in på service och nothing more with the car for now. Skönt nog!

62020558_1352443698255962_1513452733154197504_n

Vad ser jag fram emot med tiden som ligger framför mig just nu? Jag skulle väldigt gärna fixa upp kaoset under dessa tre veckor, jag skulle vilja att alla våra möbler får en permanent plats (inklusive dem i Stockholm), jag skulle vilja köpa in en ny bäddsoffa eller liknande då vår vi haft sedan november gick sönder under helgens flytt (för gäster) och jag skulle önska att få köpa in en ny dator till mig då min är sönder. Gick sönder för ca 2 veckor sedan då A, S, D och F inte fungerar att trycka på och jag behöver skriva hälften manuellt på tangentbordet och hälften skriva via tangentbordet du kan klicka dig fram till som du med hjälp utav musen klickar på. Ja, oerhört frustrerande!

Något jag också ser fram emot just nu är att få göra något roligt under vår semester ihop. Så som åka till Sälen, Gotland, Östersund och/eller Skåne med sambon och min familj och besöka nya städer jag inte har varit i och göra något roligt! Det är mycket jag vill göra och förstår att allt jag önskar att göra hinns inte med på tre veckor, men förhoppningsvis hinner vi med en hel del.

När får ni semester och vad hittar ni på?

4 reaktioner till “Flyttstök dag 6 – helt fria!

  1. Vad skönt att ni nu har flyttat in i det nya, även om det är sorgligt att lämna det andra förstås. Hoppas att ni kommer trivas och att ni hinner göra massa kul på semester 🙂

    Gilla

  2. Jag får semester 29 juli och den varar till den 11 augusti! Under tiden ska jag vara hemma, vandra med kompisar och fotografera ett bröllop! 😀 Kram ❤

    Gilla

  3. Så sorgligt men det blir nog bra efter flytten ändå 🙂 sv; Haha de förstår jag men de har sjukt mycket fina saker där, alla paljeetter med ögonskuggor mm 😀 Love them ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s