Min lilla goding. Jag tror att den här flytten har tagit på Ginzos krafter också. Blir nog enklare när både jag och Niclas känner att detta är vårt hem plus att jag tror det blir enklare när vi fått ordning på allt. Just nu lämnar han knappt mig för fem minuter, inte mer än 5 meter och sitter ständigt i knät.

Idag har det varit en betydligt lugnare dag. Jag har packat upp lite i badrummet, tvättstugan och i köket. Mer än det har jag inte lyckats med att få upp mer än så, då Niclas inte varit närvarande och kunnat bestämma plats för olika saker tillsammans. Viktigt att båda är nöjda!

Nu till kvällen kommer jag ta det lugnt och mysa med min valp. Jag har dessutom börjat se på PLL så kommer att se några avsnitt innan jag ska sova.

Idag fyller min mest älskade mamma hela 49 år. Fortfarande ung och otroligt vacker i mina ögon. Min stöttepelare, min underbara mamma som även är en vän som alltid finns ett telefonsamtal bort, oavsett avståndet mellan oss. Jag hoppas att hon har fått en underbar födelsedag idag tillsammans med pappas släkt!

När jag var i Stockholm gömde jag mammas present i en garderob jag hoppades att hon inte skulle tjuvkika i. Och sån tur jag hade!! Det känns trist att jag inte kunde befinna mig hos min mamma som fyllde år idag, aldrig missat hennes födelsedag och flög till och med hem från Mallorca förra året för att hinna med att fira henne. Men i år, mitt bland allt flyttkaos, kändes det inte rätt att åka ned och lämna Niclas i sticket när han arbetar. Vi får träffas då Niclas får semester till nästa vecka. Längtar att få ha honom hemma ♡

Orsakullan önskar att vi ska skriva om vad vi tycker om trädgårdsarbete i dagens utmaning. Och det ska jag tala om för er att det är inget jag ser som ro fyllt. Jag ser det som ett problem jag inte kan lösa. Vi flyttade från en stor trädgård till ett boende med en uteplats och ingen direkt trädgård. Det känns rätt skönt eftersom att dödar jag växtern här är det MINA växter jag dödar och tar inte mig an svåra uppgifter så som trimma buskar vi behövde göra på förra stället. Det är fint med en trädgård, rent utav lyxigt att ha, samtidigt som det är besvärligt att hålla reda på haha!

37 reaktioner till “Flyttstök dag 4

 1. gillar att ja har min lilla trädgår o pyssla me sånt gillar ja me e dålig på att odla
  men lilla sötis ja det blir nog bättre när ni kommer lite mer i ordning . min ena katt vva uner badkaret nästan 1.5 veck å vi flyttade gillae inte o bo här hi hi sötan

  Gilla

 2. Mysigt att hunden inte vill lämna dig 🙂 känner sig trygg hos dig kanske. Blir nog bättre efter ett tag när har vant sig 🙂

  Gilla

 3. Det tar verkligen på krafterna att flytta, för då om aldrig förr inser man hur många prylar man har samlat på sig. Djur brukar ofta känna sig lite ”förvirrade” första tiden innan dom bott in sig, så jag kan tänka mig att det känns lite extra för Ginzo som är valp❤️

  Gilla

 4. Jag kallar min trädgård för äng och låter det växa vilt på ganska många ställen. Men vi bor på en gård utan grannar så då är det mer acceptabelt. Trist att du inte kunde vara med och fira din mamma, men se det positivt… hon får fira 2 gånger när ni kommer dit😀. Klart du måste vara hemma i flyttstöket

  Gilla

 5. Grattis till din mamma, så lika ni är! Vi flyttade för 2 månader sen och är inte klara än haha, så mycket att fixa med flytt men så skönt när de är klart. Är inte heller mycket för trädgårdsarbete, vi har uteplats med liten trädgård men gillar inte alls att fixa där 😅

  Gilla

 6. Pll är en rätt så underhållande serie 🙂 skönt att ni har kunnat packa upp och fixa. Kan tänka mig att eran hund tycker att det är lite jobbigt och flytta

  Gilla

 7. Tycker du wp är bra, känns som så, jag har ej hittat den designen jag vill ha än. Men ska leta mer då jag kommer hem igen. Hundarna blir sådär vid omständigheter, då hag var gravid vart Bellman extra skyddande

  Gilla

 8. Så söt hund 😍 förstår att det tar på krafterna att flytta i denna värme… hoppas det blir bra till slut 🙂
  Förstår att du tycker det är jobbigt att inte kunna fira din mamma!

  Gilla

 9. Oj, här flyttas det! Stor skillnad nu med några kvadrat mer kan jag tänka mig. 😉 Trädgården är inte heller min grej men växter inne är lite trevligt. 🙂 Kram

  Gilla

 10. vad roligt med flytt! Älskar att inreda efter en flytt. Bara så jobbigt med själva flytten :/ önskar så jag hade en trädgård, så roligt med blommor 🙂

  Gilla

 11. Håller med dig om trädgårdsarbete, de är fint att titta på men inte alls roligt att hålla på med, speciellt inte när man på något sätt dödar allt sånt 😂

  Gilla

 12. Vovvsingen undrar nog var ni hamnat någonstans och känner sig kanske lite otrygg innan den vant sig vid det nya. Skönt att få undan en del. Det är intressant det där med trädgård. Blommorna inomhus dödar jag men vad gäller trädgården har jag gröna fingrar. Köper dock bara växter som är tåliga. 🙂 Inomhus kommer vi köpa plastblommor, det är för varmt så inga blommor trivs.

  Gilla

 13. hoppas att du har haft en fin sönag här har varit super varmt o hoppas dt gått bra me flytten plocka upp är ju ändå rätt ok o spännande tycker ja

  Gilla

 14. Nej trädgårdsarbete är inte heller något för mig, sen har jag inga gröna fingrar heller. Haha. Eran hund är verkligen så söt hoppas det blir bättre snart för er alla 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s