Herrejösses. Ääntligen har vi flyttat! Det är helt galet skönt att äntligen ha fått igenom flytten och nu sitter jag i mitt nya vardagsrum och tittar på How I met your mother.

Flyttdagen började redan tidigt vid klockan 08:00 då Niclas kommit hem med lastbilen vi hyrt. Min fina vän Jennifer (som sov över) och Niclas tog de tunga lyften medan jag kompenserade och tog de enklare samt flyttkartonger och så vidare. Vi var klara innan 12:00 vid stugan och åkte mot vårt nya boende.

Tog en paus för att inta lunch innan vi fortsatte runt 13:00 och var klara med att tömma flyttbilen och Skodan klockan 16:00. Så skönt även fast att det är stökigt! Tagit två promenader kring området vilket för övrigt verkar oerhört trevlig och sedan tog jag och Jennifer oss till närliggande stad för att handla på Ica och köpte hem pizza till middag.

Det känns hur skönt som helst. Allt är då inte klart utan det är fortfarande städning som måste göras och små saker ska föras över så som lampor, tavlor och lite annat. Ska bli jätteskönt när hela flytten är genomförd!

Jag tror att vi tre kommer att trivas väldigt bra. Vi bor nu med 78 kvm istället för 53 kvm. Mindre trädgård men det gör oss ingenting. Ser nu fram emot att få allt i ordning fixat så allt stök kommer på rätt plats.

Dagens utmaning hos Orsakulla lyder såhär:

Jag kissade nästan på mig när..

.. Jag var och spelade discgolf med min familj. Vi skrattade så hysteriskt då någon gjorde ett misstag, kastade en disc som skulle farligt nog skadat någon om den träffat oss och så vidare. Discgolf är något väldigt roligt då man stöttar varandra till 100 % samtidigt som man glädjs av andras failar och njuter av att det går bra för en själv. Skadeglädje rent ut sagt!

Hoppas ni haft en fin fredag idag ♡

11 reaktioner till “Flyttstök dag 3 – flyttdagen!

  1. Måste kännas SÅ härligt att ha flyttat nu!
    Ja den från Rituals är jättebra. Jag var allergisk mot solskyddsprodukter när jag var yngre. Reagerade starkt på de flesta jag använde, men det försvann bara sen.

    Jag ser att du också gillar banan på pizzan?? 😀 Älskar det!

    Gilla

  2. Åh vad godingen växer, helt galet verkligen! Gud så skönt att det äntligen är färdigt, det är en sån befriande känsla. Längtar så till att få se hur det ser ut sen! Massa kramar 🙂 ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s