Detta är då inte ens hälften av all skit vi samlat på oss och som imorgon ska flyttas över till nytt boende. Spännande! Idag har varit en betydligt mindre krävande dag. En möbel Niclas halvt monterat ned och saker som plockats ner. Utöver det har jag tagit det lugnt och åkt till radhuset för att hämta nycklarna och Jennifer. Ätit pizza och glass framför TVD!

Utmaningen hos Orsakullan handlar idag om att jag ska berätta om en gång då jag skrattat hysteriskt…

Jag har svårt att erinra en specifik gång, då jag ofta skrattar hysteriskt. Men en gång om inte fler har ju varit när Ginzo gör tokiga saker. Han kan vara väldigt underhållande, vår fina valp ♡

2 reaktioner till “Flyttstök dag 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s