Återigen hemma i vår kära stuga efter en fantastisk helg i Stockholm. Gick ut under morgonen på en timmes promenad med mamma och efteråt har vi myst hemma. Spelat flera parti skip bo, jag och mina föräldrar såg på the meg medan sambon och brorsan var ute och spelade discgolf fyra gånger.

Vägen hem gick bra, endast tre ordentliga puckon vi stötte på vägen och två rådjur som sprang över vägen. Trötta efter en hel dag hos mina föräldrar men skönt att nu strax innan 00:00 vara hemma igen.

Dagens utmaning hos Orsakullan lyder såhär: om jordgubbar tycker jag..

.. Väldigt mycket om. Äter gärna för tidigt än för sent. Något man varje år längtar till när sommaren kommer! 🍓

5 reaktioner till “Home again

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s