Godmorgon! Hur var er midsommar och hur mås det dagen efter? Här mås det bra, hurtigt nog varit ute på en långpromenad under förmiddagen. Skönt i detta väder!

Tänkte uppdatera er lite om de dagar som passerat så som en utedag med en vän och midsommarafton!

Onsdag: då träffade jag fina Bex vid slottet och fikade. Jättetrevligt att träffas igen efter att inte setts på länge och gick runt i stan och handlade in presenter till min mamma som snart fyller år. Det var ca 30 grader ute och himla mysigt. Kändes som en utomlandskänsla med värmen, gatan vi gick på och alla uteserveringar. Väl hemma sedan tog jag det lugnt och sov gott då Niclas jobbade natt.

Torsdag: då var det en lugn dag på gården. Var i väg och handlade, annars mös jag bara hemma. Skönt med sådana dagar ibland!

Fredag: då var det midsommarafton! Sambon klev av natten, vi packade och fixade i ordning oss och vid klockan 11:00 var vi i Eskilstuna hos hans morföräldrar. Vi åt en god paj och lite tårta och umgicks lite med hans släkt innan vi drog vidare till Stockholm. Firade resten av midsommar med min kära familj och tog det lugnt.

Mer om helgen får jag återkomma med ♡

En reaktion till “Midsommarafton

  1. Fint att läsa om midsommarafton! Hoppas att du har en fin helg med familjen.

    Svar: Tack för att du tog dig tid att läsa mitt inlägg samt lämna en kommentar.

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s