Godkväll! Vilken underbar dag det varit idag tillsammans med min familj. Startade med en frukost i uterummet och sedan tittade vi klart på han solo filmen vi försökt se klart sedan 2 november. Efter det gick vi en långpromenad i skogen i två timmar. Helt galet mysigt och Ginzo fick simma för första gången.

Sedan blev det att ta det lugnt med god silllunch tillsammans och åt annat gott. Hann baka en supergod tårta och sedan åkte jag och min bror iväg för att handla godis och sushi till middag. En lugn och mysig dag tillsammans med familjen är det bästa som finns!

Orsakullans utmaningar för dessa två dagar var:

21 juni – sist jag fick ett skrubbsår. Sist jag fick ett skrubbsår så måste Ginzo varit involverad på något sätt. Oftast oskyldig.

22 juni – jag har aldrig pallat äpplen, sant eller falskt? Skulle säga sant, jag kan inte just nu minnas att jag tagit äpplen från någon annans trädgård utan tillåtelse. Men vågar inte svära på det.

Ha det bra så länge! ♡

6 reaktioner till “First swim

  1. Åh vad spännande att det var första simturen! Måste ha varit så skönt nu när värmen är här! Ser verkligen ut som att han gillade det! Jisses vad den där tårtan såg god ut, mums! Kram fina 🙂 ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s